Kezdőlap » Rövidhírek » Összefoglaló 2020.

Összefoglaló 2020.

Nos, “végre” elérkeztünk az év végéhez. Nagyon nehéz volt ez mindenki számára. Magánemberként, vállalkozóként, cégként egyaránt. Megtapasztaltuk, hogy egy kis sz.ros vírus mennyire szét tudja cincálni a gazdaságot, az országot, a kapcsolatokat, és minden mást is.


Viszont ez egyben erősített is. Megtanultunk gyorsan alkalmazkodni és új ötleteket kitalálni arra, hogyan maradjunk “emberek”, hogyan tartsunk össze, és miként lépjünk rá a digitális világra, ami mindent meghatározott az elmúlt pár hónapban. Ez vélhetően még egy darabig így is marad, ezért ha még nem váltottál, érdemes elgondolkozni valami olyan bizniszen, amit 2021-ben nyugodt szívvel el tudsz kezdeni.

Sokként ért a márciusi leállás, és ez a bejelentéseken is látszott. Nagyjából májusban kezdtek újra éledezni a gyártók, és amit év elejére időzítettek, az lényegében 2 hónapot csúszott.

A következőkben csak a legfontosabb 2020-as bejelentéseket, híreket emeljük ki. Természetesen a fotós piacon állandóan történik valami, szóval lehetetlen lenne mindet felsorolni.  Akkor lássuk…

Január:

Február:

Március:

Április:

Május:

Június:

Július:

Augusztus:

Szeptember:

Október:

November:

Ez is érdekelhet:  Egy CHIPetnyit káosz van

December:

 

Ha jól megnézzük a listát, akkor jól látható, hogy az év eleje – a COVID-19 ellenére is – inkább a fényképezőgép vázak bejelentéséről volt hangos, meg arról ugye, hogy beütött a pandémia, és mindent sorra leállítottak és bezártak, de ahogy mentünk előre a helyzet picit javult. Az év második fele viszont már inkább a frissítésekről és az új objektívek bejelentéséről szólt.

Gazdasági szempontból nem kell nagy tudornak lenni, hogy lássuk a pandémia által keletkezett pénzügyi instabilitás még hosszú ideig fennmarad. Az ország és a világgazdaság szoros kapcsolatban van egymással, ha valahol a hálozatban fennakadások vannak (bármilyen téren), az érinti a többi szereplőt is ebben a nagy halmazban.

Mi csak bízni tudunk abban, hogy a fotós piac van annyira erős, hogy gyorsan talpra tudjon állni, és ha nem is teljesen a régi formában, de erőtől duzzadva erősíthesse a világpiacot.

****

A magunk részéről sajnos nem teljes az öröm, az oldal fenntartása is egyre nehezebb, tekintve, hogy a pandémia miatt a bevételeink is csökkentek. Idén sajnos egy zárt kapus sporteseményre sem jutottunk el, és a tesztelések is leálltak…
Ennek ellenére bizakodunk, és nagyon reméljük, hogy 2021 sokkal eredményesebb és stresszmentesebb lesz nekünk is, és neked is.

Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal segítesz az oldal életben tartásában.

B.U.É.K.!

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás


Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x