Hirdetés:

Nos, “végre” elérkeztünk az év végéhez. Nagyon nehéz volt ez mindenki számára. Magánemberként, vállalkozóként, cégként egyaránt. Megtapasztaltuk, hogy egy kis sz.ros vírus mennyire szét tudja cincálni a gazdaságot, az országot, a kapcsolatokat, és minden mást is.


Viszont ez egyben erősített is. Megtanultunk gyorsan alkalmazkodni és új ötleteket kitalálni arra, hogyan maradjunk “emberek”, hogyan tartsunk össze, és miként lépjünk rá a digitális világra, ami mindent meghatározott az elmúlt pár hónapban. Ez vélhetően még egy darabig így is marad, ezért ha még nem váltottál, érdemes elgondolkozni valami olyan bizniszen, amit 2021-ben nyugodt szívvel el tudsz kezdeni.

Sokként ért a márciusi leállás, és ez a bejelentéseken is látszott. Nagyjából májusban kezdtek újra éledezni a gyártók, és amit év elejére időzítettek, az lényegében 2 hónapot csúszott.

Hirdetés:


A következőkben csak a legfontosabb 2020-as bejelentéseket, híreket emeljük ki. Természetesen a fotós piacon állandóan történik valami, szóval lehetetlen lenne mindet felsorolni.  Akkor lássuk…

Január:

Február:

Március:

Április:

Május:

Június:

Július:

Augusztus:

Szeptember:

Október:

November:

December:

 

Ha jól megnézzük a listát, akkor jól látható, hogy az év eleje – a COVID-19 ellenére is – inkább a fényképezőgép vázak bejelentéséről volt hangos, meg arról ugye, hogy beütött a pandémia, és mindent sorra leállítottak és bezártak, de ahogy mentünk előre a helyzet picit javult. Az év második fele viszont már inkább a frissítésekről és az új objektívek bejelentéséről szólt.

Gazdasági szempontból nem kell nagy tudornak lenni, hogy lássuk a pandémia által keletkezett pénzügyi instabilitás még hosszú ideig fennmarad. Az ország és a világgazdaság szoros kapcsolatban van egymással, ha valahol a hálozatban fennakadások vannak (bármilyen téren), az érinti a többi szereplőt is ebben a nagy halmazban.

Mi csak bízni tudunk abban, hogy a fotós piac van annyira erős, hogy gyorsan talpra tudjon állni, és ha nem is teljesen a régi formában, de erőtől duzzadva erősíthesse a világpiacot.

****

A magunk részéről sajnos nem teljes az öröm, az oldal fenntartása is egyre nehezebb, tekintve, hogy a pandémia miatt a bevételeink is csökkentek. Idén sajnos egy zárt kapus sporteseményre sem jutottunk el, és a tesztelések is leálltak…
Ennek ellenére bizakodunk, és nagyon reméljük, hogy 2021 sokkal eredményesebb és stresszmentesebb lesz nekünk is, és neked is.

Hálásan köszönjük, ha támogatásoddal segítesz az oldal életben tartásában.

[wpedon id=”14880″ align=”center”]

B.U.É.K.!


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x