Hirdetés:

Újabb modellel bővült a kínai gyártó mobil vakucsaládja. Az utóbbi időkben híressé vált AD400 és különösen az AD200 után, most a legkisebb cukiság is napvilágot látott AD100PRO elnevezéssel. Sokat nem kell töprengeni azon, hogy a 100 mire utalhat, a teljesítményre.

Ez a kis eszköz jó útitárs lesz majd olyan fotósoknak, akik külső helyszínen szeretnének rávilágítani a lényeges pontokra – pl portréfotónál. A 100 Ws teljesítmény pont elég erre, de többet nagyon nem érdemes tőle várni – szerintem a szerk. – igaz a spec szerint közel 100 m a hatótávolsága (wattonként 1 méter :J ). Az 524 gramm aksival együtt értendő, mérete sem nagyobb 120x76x76mm-nél, tehát egy nagyobb tenyérben is simán elfér. Wireless-en keresztül 2.4 GHz-en kommunikál, elsősorban a saját X1,X2 és XPro kioldókkal (de azért szerintem más is szóba jöhet). M/Multi/TTL opciók közül választhatunk, és kezeli a HSS (1/8000s) gyors vakuszinkront is, első és hátsó redőnyre egyaránt.

Hirdetés:


Az akkumulátor 2600 mAh teljesítménye a gyártó mérései alapján kb. 360 teljes erősségű villantást tud kezelni, mindezt 0.01 – 1.5 mp újratöltés mellett.
Ami még érdekes, hogy a vaku feje mágneses, így az ehhez gyártott AK-R1 (olyan az elnevezése, mint a géppuskának, hajaz rá, nem? …) kiegészítők pikk-pakk rácuppannak, de ha ennél tovább mennél, akkor az új szintén Godox S2 kiegészítővel Bowens fényformálókat is tudsz rátenni.


Hirdetés:

Természetesen itt is megtalálható a LEDes modellfény, aminek fényerejét tudjuk szabályozni.
Hátul egyébként egy elég nagy LCD kijelző kapott helyet, amin jól leolvashatóak az értékek. Mellette található egy tárcsa, ami több funkciós, ezzel tudjuk a beállításokat módosítani.
Színhőmérséklet 5800 K +-200K.

32 csatornát tudsz kiosztani a legkülönfélébb variációkkal, így nagyon sok lehetőséget adva a kreatívkodásra.
Alul egyből 2 állvány csatlakozót is elhelyeztek. Ez számomra kérdőjeles, hogy minek, de biztos lesz valami haszna, hacsak az nem, hogy 5 centivel hátrébb rakhatod a vakut/ vagy előrébb. :J

A csomagban a következőket kapod meg:

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

  • 1 db Godox AD100Pro vaku
  • aksi és töltő hozzá
  • 1 db usb kábel
  • 1 db AD-E2 állvány csatlakozó
  • táska

Ezzel az AD család már 7 tagra bővült. Ára márciusi piacra kerülését követően $299 körül lesz.
Végezetül itt a promo:


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x