Godox,  pletykák

Godox V1 Pro – felfrissítve

Godox v1

Kishírek a nagyvilágból

A Godox V1 kör alakú rendszervaku volt a kínai gyártó első olyan eszköze, amivel borsot tört a konkurencia orra alá. Egy olyan technológia a vázra pattintható, akkumulátoros eszközök piacán, ami akkor újdonságnak számított, és jól ki is találták. Ez volt 2018-ban, amit az akkori Photokina-n be is mutattak (Photokina azóta sem volt, a következő a tervek szerint 2022.)


Hirdetés:

Viszont a használat közben felmerült olyan probléma, hogy erőteljesen melegszik a termék intenzív használat esetén, aminek érthető módon a fotósok nem örültek, mert le kellett hűteni, meg kellett állni a fotózással. Erre ugyan kiadtak egy firmware-t, de az amolyan “nesze neked fogd meg jól…”. Nem is értem, hogy egy melegedési problémát, hogyan lehet szoftveresen hatékonyan javítani. Ide értelemszerűen egy ventilátor kell, és erre rá is jöttek, hiszen a frissített Godox V1 Pro elnevezésű termék már fizikailag tartalmaz egy pici ventit a vakufejben. Bízunk benne ez majd meg fogja oldani a korábbi problémákat.

Fontos megemlíteni, hogy ez még csak pletyka, tehát a Godox hivatalosan nem jelentette be, így azt sem tudni milyen áron lesz elérhető, illetve milyen specifikációja lesz, mindenesetre, ha hihetünk a pletyka lapoknak jó eséllyel idén ki fogják hozni – végül is hosszú még ez az év. :J

Te mit gondolsz erről?

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük