hírek,  Nikon

Két új Nikon Z objektívet fejlesztenek

NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

A NIKON örömmel jelenti be két új NIKKOR Z objektív fejlesztését: a NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, egy gyors, közepes telefotós fix objektív, a NIKKOR Z 26mm f/2.8 pedig egy vékony, nagy látószögű objektív, és mindkettő kompatibilis a Z-bajonettes rendszerrel.

A folyamatosan bővülő S sorozatú¹ NIKKOR Z objektívsorozat részét képező NIKKOR Z 85mm f/1.2 S kiváló renderelési teljesítményt, valamint nagy és gyönyörű háttérelmosást kínál. A portréfotózás lehetőségeit kibővítő objektív különösen alkalmas esküvői és divatfotósok számára.

A NIKKOR Z 26mm f/2.8, a másik bejelentett nagy teljesítményű objektív hihetetlenül vékony és könnyű vázzal rendelkezik, amely ideális olyan amatőr fotósok számára, akik kirándulásokhoz is szeretnék magukkal vinni fényképezőgépüket. A fix objektív tökéletes társ a fotózáshoz; biztosítja, hogy a fotósok soha ne szalasszanak el egy lehetőséget sem a gyönyörű képek megörökítésére.

A Nikon a képalkotási kultúra elkötelezett vezetője, és olyan termékeket fejleszt, amelyek nem csupán kielégítik a felhasználók igényeit, hanem emellett képessé teszik őket kreatív és technikai lehetőségeik kiaknázására is.

 

www.Nikon.hu


¹ Az S sorozat a NIKKOR Z objektívek egy olyan osztálya, amely kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt, és amely megfelel a magas szintű tervezési és minőség-ellenőrzési alapelveknek.

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük