Hirdetés:
pletykák,  Sigma

Pletyka: Jön a SIGMA sportobi

sigma bejelentes

Január 12-én jön a SIGMA bejelentés. Ha a pletyiknek hihetünk, akkor egy brutális átfogású teleobjektívvel fogják sokkolni a népet.

A hírforrások is arról írnak, hogy érkezik a Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS (Sport). Ha hiszel a számmisztikában akkor is, meg úgy laikusként is látható, hogy ez egy baromi nagy átfogású zoomlencse, és hát a nem hivatalos spec alapján is elég jó súlyban lesz, szóval, ha ezt rendszeresen akarod használni a mélyebb pénztárca mellett egy kis kondizás is kelleni fog, persze egy monopod azért sokat segíthet a dolgon. A szép képekről 27 lencse gondoskodik szépen elhelyezve 19 egységben, a frontlencse bizonyára bevonva mindenféle földi halandónak szükséges bevonattal.

A minimum fókuszpont 45 centi, de mondjuk ha az én arcomba beletolnának egy ilyet, lehet lecsapnám a kollégát – persze a felszerelésre vigyázva, megfogva. 🙂

Sok infó nincs róla, még annyit tudni, hogy ehhez a böszme nagy izéhez dukál egy menő és gyors AF motor, aminek a HLA nevet adták. Természetesen MILC rendszerhez adják ki, azon belül is első körben SONY E és Leica L bajonetthez.

Végül lássuk a nem hivatalos specifikációt:
Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS (Sport)

Felépítés: 27 elem, 19 csoportban
Minimum fókusztávolság: 45-260 cm
Blendék száma: 9
Filter méret: 105 mm
Méretek: 119.4mm x 279.2mm (281.2mm SONY E-hez)
Súly: 2 495 g (2 485 g SONY E-hez)

 

[wpdiscuz-feedback id=”o9nvtfigy9″ question=”Te megvennéd?” opened=”1″][/wpdiscuz-feedback]

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük