hírek

Nikon D6

Kishírek a nagyvilágból

Igen, talán igaz ez a legújabb pro kategóriás NIKON típusjelzése lesz – vélhetően. Bár egyelőre még csak a pletykalapok tartják lázban a fanatikusokat, de valamit azért már lehet sejteni, és remélni.

Sejteni azt lehet, hogy a januári CES rendezvényen (január 8-11.) bemutatják majd az új trónkövetelőt, remélni meg azt, hogy a bejelentést követően február-márciustól már lesz értékelhető és valós? specifikáció is.

Mi mindenesetre nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit tudnak még belerakni a vázba, mind mechanikai téren, mind szoftveres úton.

UPDATE:

Nos, eléggé titkolóznak a Nikonnál, de annyit már lehet biztosan tudni, hogy 2019-ben esélytelen a megjelenés. Bár bizonyos pletykák szerint már van egy tesztpéldány, de ezt azért  fenntartásokkal kezeljük. Ami viszont várható, hogy 2020 első felében érkezhet a bejelentés.

Ami a műszaki adatokat illeti, hát abból sincs sok, de azért párat megtudtunk.

Ami várható volt, hogy 4k videó készítésére alkalmas lesz, illetve értelemszerűen megkapja a legújabb dual? EXPEED processzort is.
Dupla CFExpress kártyafoglalattal és beépített Wi-Fi-vel már szinte biztosan rendelkezni fog, ahogy azt a modern kor megköveteli.
3.2 millió “tapiképernyő” lesz hátul, minimális előre programozott funkció, mégiscsak egy pro váz. Jobb AF rendszer, mint az elődjének jelenleg van.

Egyelőre ennyi a plusz infó.

Te mit gondolsz mik lesznek az újdonságok még? Írd meg nekünk kommentben. 

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük