Támogatás

A tartalomgyártás csodálatos dolog, és egyben költséges is.

A FotosHirek.hu weboldal már 2011 óta szolgálja ki a fotózásra, és a friss fotós hírekre érzékeny és fogékony olvasóit. Fantasztikus éveken vagyunk túl, és reméljük VELED még legalább ennyit átélhetünk. Számtalan fotós hírt, pletykát osztottunk meg a legkülönfélébb témakörökben, de mindig igyekeztünk fiatalosan, egy kis humort belecsempészve informálni téged és követőinket.

Most viszont a TE segítségedre is szükség lenne, mert már nagyon nehéz.

A tartalomgyártás a maga csodálatos lehetőségei mellett egy igen költséges tevékenység. Számos járulékos költségekkel kell napi szinten megbirkózni, mint például server bérlés, domain név fenntartás, egyéb járulékos költségek. A FotosHirek.hu eddig a hirdetésekből tudta finanszírozni ezeket a költségeket, de most a koronavírus nekünk is keresztbe tett. Kevesebb a hirdető, kisebb az a keret, amiből gazdálkodni tudunk, ezért nagyon hálásak lennénk a Te anyagi támogatásodnak is.

Ezidáig már nagyon sokat tettem bele (minden téren), hogy biztosítani tudjam az oldal működését. Imádom – szeretem ezt csinálni, éppen ezért nagyon fájna, ha nem csinálhatnám tovább, és nem szolgálhatnálak ki TÉGED hírekkel, pletyikkel, tesztekkel.

***

Miért támogasd a FotosHírek.hu weboldalt?

Ha továbbra is szeretnél friss és érdekes, naprakész fotós híreket olvasni egy olyan felületen, ami fiatalos, politikamentes, és jó hangvételű / humoros (mert kell a legnehezebb időkben is a humor). :J

Milyen összeggel tudod támogatni a weboldalt?

A PayPal rendszerben a minimális összeg 500 Ft, Banki átutalásnál rád van bízva, hogy lehetőségeidhez mérten milyen anyagi mértékben tudsz segíteni a FotosHirek.hu oldal fenntartásában.

Milyen módon tudod támogatni a weboldalt?

Kétféle megoldás létezik erre jelenleg. Az egyik a PAYPAL, a másik a banki átutalás. A támogatásod lehet egyszeri, vagy rendszeres.

Megjelenik valahol a neved?

Nem, sehol. Maximális titoktartás fogja övezni támogatóink kilétét.

PAYPAL esetén:

Kérlek válaszd ki az adomány mértékét, és kattints a DONATE ikonra. Paypal account szükséges a tranzakcióhoz.qr kodHa a telefonodon megvan a PayPal app, akkor még egyszerűbb, csak le kell olvasnod a képet a telefonoddal a monitorrol:

 

Banki átutalás esetén: 

Számlaszám: 10300002-10632997-49010012

Számlatulajdonos: Práger Péter Zoltán

Számlavezető bank: MKB Bank

Közleménybe kérlek írd be a neved és hogy PAYPAL támogatás.

Hálásan köszönöm a segítségedet!

Admin – Péter

Hirdetés: