TÉGED KERESÜNK

 

Csatlakozz Te is bővülő csapatunkhoz. Blogolj szabadidődben, informáld a többi fotóst, alakítsd ki egyéniségedet.

Bizony bővülni szeretnénk egy-két új taggal.

Téged keresünk:

// Nem a sablonos felsorolás következik…  //

… ha nem csak a mutató ujjaddal nyomkodod a klaviatúrát (magyarosan a billentyűzetet), tehát viszonylag gyorsan tudsz gépelni
… ha a legfrappánsabb címsorok záporoznak ujjaidból
… ha valamennyire gyakorlott vagy a fotós témákból, és szakszavakból (ez azért fontos lenne)
… ha tudsz alapfokon angolul
… illetve, ha rendelkezel jó, fiatalos írói / blogolási vénával

 

Jönnek a részletek, figyelj:

A FotósHírek weboldal bővíteni szeretné csapatát egyelőre önkéntes, kezdő bloggerekkel, akik a fotós szakma iránt érdeklődnek, és egyben szeretnék magukat és szövegírói képességüket fejleszteni. Megtalálni a megfelelő utat az önkifejezés kanyargós ösvényén. Ez egy tökéletes felület lehet számodra, ha már régebb óta érdekel ez az “online írás”

A portál egyelőre önköltségen működik, nincs mögöttünk milliós büdzsével rendelkező Kft., vagy szponzor – pedig jó lenne – éppen ezért mi is önkéntes alapon csináljuk az egészet. A befolyó bevételekből az oldal fenntartását biztosítjuk, és így hűséges olvasóink információ éhségét tudjuk kielégíteni.

A “munka” heti pár óra elfoglaltságot jelent. Egy kis kutatómunka, fordítás (többnyire angol nyelvűek a híroldalak), és egy ütős post megírása után már mehetsz is a dolgodra. Az elküldött írást ellenőrizzük, és amennyiben mindennek megfelel élesítjük azt.

A cikk alatt egy külön boxban megjelenik a neved, bió és megadhatod Facebook és Instagram vagy egyéb social oldalad linkjét is. (regisztráció szükséges a portálra).

Mi ezzel tudunk hozzájárulni ismertséged bővítéséhez, új ügyfelek szerzéséhez, vagyis hogy minél többen megismerjenek. 

***

Kérjük akkor jelentkezz, ha ezt vállalni tudod szabadidővel és értékrended szerint egyaránt.

Köszönjük szépen.

 

Jelentkezéshez kérjük írj egy bemutatkozó levelet friss képpel, Facebook/Instagram profillal az info @ fotoshirek.hu e-mail címre.

Hirdetés: