PR cikk

Card In Move – az okosnévjegy

Card In Move – az okosnévjegy

Első olvasásra furcsának tűnhet, de ez a jelen, és a jövő. Egy chip-el rendelkező névjegykártya, amiben szinte bármennyi információt megadhatunk magunkról leendő partnerünknek.

Költséghatékony – modern – menő, és környezetbarát!

PR cikk

A Card In Move névjegyek bankkártya méretűek, így gond nélkül elférnek a pénztárcádban, farzsebedben, vagy a zakód belső zsebében, amiből egy elegáns mozdulattal elővéve tarthatod oda partnered telefonjához az adatok átviteléhez.

 

Hogy néz ki?

Kicsi, könnyű és elegáns. Többféle előre megtervezett minta közül is választhatsz, vagy elkészítheted a sajátodat is. A kártya előlapját tudod korlátozottan szerkeszteni, a hátlap fixen a Card In Move logó helye. Én a sajátomat könnyedén és rövid idő alatt megszerkesztettem. Fontos volt számomra a fekete alap, mert ez eleganciát sugároz. Egy logó, név és egy sor, hogy mivel foglalkozom, a többi infó a „kártyában” lapul. 🙂

Hogyan működik?

Le kell tölteni egy applikációt Androidos, vagy iOS telefonodra, amiben számtalan adatot megadhatsz (lásd videó lentebb), és ezt bármikor tudod szerkeszteni. Kontakt adataid, social oldalaidat, sőt már a céges adataidat is feltöltheted + egy EXTRA ajánlatot is megadhatsz / CV-det feltöltheted pdf formátumban.

 

Használata tényleg nagyon egyszerű, csak odatartom az NFC képes telefonhoz és már át is mentek az adataim a telefonjára, ő meg elmenti – ha akarja. Ennyi.
(Ha még nem szippantotta be partneredet az okosmánia, és retro telefonon éli napjait, akkor sincs baj, QR kód alapján is le tudja olvasni / vagy megoszthatod adatlapod linkjét is.)

Card In Move – az okosnévjegy

Mi van a csomagban?

Egy rövid útmutató a kártya aktiválásához, maga az okoskártya, és egy bőrből készült névjegytartó.

 

Saját tapasztalataim:

Csakis pozitív, nem tudok rosszat írni a csapatról. A kommunikáció gyors és korrekt, az elkészítés az anyag leadását követően pár napon belül már a postaládámban volt, könnyen szerkeszthetem az adataimat az alkalmazásban, és büszkeséggel tölt el, hogy mindenkinél megjeleik a „homlokráncoló” mimika, és csodálkozva kérdezik, hogy mi ez. 🙂

 

Miért jó az okoskártya?

A legfontosabb, hogy költséghatékony, vagyis egyszeri költség, bármikor tudod szerkeszteni az adatokat (szinkronizáció a korábbi kontaktjaiddal egyelőre még nincs), és amíg a papír alapúnál csak pár adatot tudsz megadni magadról egy kis felületen, addig itt ez jóval bővebb.

 

Az itt bemutatott okoskártya a standard csomag, ára a cikk megírásakor 23.490 Ft.
Ez közel 2500 papír névjegynek felel meg, ennyivel óvod a saját környezetedet is!
Védd a fákat, ne nyomtass feleslegesen, ha „okosba” is megcsinál(tat)hatod.

 

Ha te is szeretnéd megrendelni a saját okoskártyádat, kattins ide.

 

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük