Médiaajánlat

Hirdetési felületek és árak a FotosHirek.hu oldalon.

Az árak 2020. 01.01- től a visszavonásig érvényesek!

Weboldalunk híreit a hazai két legnagyobb médiafigyelő az OBSERVER és az IMEDIA is szemlézi.Responsive megjelenés,

tehát hirdetése minden eszközön (PC, laptop, tablet, mobil) az adott felülethez igazodva fog megjelenni.

Fejléc hirdetés (H1)

A legújabb és egyben legfeltűnőbb hirdetési forma. Minden fő és aloldalon ugyan ott (az oldal tetején a menük felett), rotálva jelennek meg a hirdetések. Ezt látja meg elsők között az olvasó, így biztosan találkozik az Ön hirdetésével is. Egy jól elkészített, figyelemfelkeltő banner hirdetésre felfigyelnek, és nem tekernek át felette. Használjon élénk színeket, a jobb kattintási eredmény érdekében kerülje a fehér hátteret, egyszerű elemeket.

Responsive megjelenés (PC-n, laptopon, tableten, mobilon egyaránt)
Maximális banner méret: 728×90 px
Formátum: jpg, jpeg, png, swf, flv (flash banner)

Ára: 41.000 Ft/hó* helyett 35.000 Ft/ hó*   (MEGRENDELEM)

Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség).

 

H1 hirdetési felület

 


Post hirdetés (H2)

Hirdetése a friss fotós cikkeink oldalán a szövegrész felső területén jelenik meg, rögtön a címsor alatt, rotálva.
Nagy előnye ennek a felületnek, hogy mivel elsősorban fotós hírek publikálására összpontosítunk, így igen olvasottak a cikkeink. A banner hirdetés jól kiemelkedik a szövegkörnyezetből. Egy jól elkészített, figyelemfelkeltő banner hirdetésre felfigyelnek, és nem tekernek át felette. Használjon élénk színeket, a jobb kattintási eredmény érdekében kerülje a fehér hátteret, egyszerű elemeket.

Responsive megjelenés (PC-n, laptopon, tableten, mobilon egyaránt)
Maximális banner méretek: 468×60 px
Formátum: jpg, jpeg, png, swf, flv (flash banner)
Ára:  24.900 Ft* / hó   (MEGRENDELEM)

Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség).

 

H2 hirdetési felület

 


Jobb oldali hirdetés (H3)

Ez a főoldalon és minden további aloldalunkon (így a cikkeknél, és minden oldal mellett megjelenik / eszköztől függően / mobilon a cikk alatt folytatódik), az oldal jobb sávjában helyezkedik el közvetlenül a logó alatt. A hirdetések rotálva jelennek meg.
Egy jól elkészített, figyelemfelkeltő banner hirdetésre felfigyelnek, és nem tekernek át felette. Használjon élénk színeket, a jobb kattintási eredmény érdekében kerülje a fehér hátteret, egyszerű elemeket.

Responsive megjelenés (PC-n, laptopon, tableten, mobilon egyaránt)
Maximális banner méretek: 250×250 px
Formátum: jpg, jpeg, png, swf, flv (flash banner)

Ára: 39.000 Ft/ hó helyett 25.000 Ft* / hó   (MEGRENDELEM)    

Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség).

 

H3 hirdetési felület

 


Főoldali hírek közötti hirdetés (H4)

Lehetőséget biztosítunk, hogy szolgáltatását a leghatékonyabban tudja hirdetni. Ez a hirdetési felület a legújabb, mert úgy látjuk, és a Fejléc hirdetéssel együtt (H1) igen erős kattintási arányt lehet elérni, mivel ezzel a két bannerrel találkoznak leghamarabb az olvasó. Az első két hírnél, rotálva jelennek meg.
Egy jól elkészített, figyelemfelkeltő banner hirdetésre felfigyelnek, és nem tekernek át felette. Használjon élénk színeket, a jobb kattintási eredmény érdekében kerülje a fehér hátteret, egyszerű elemeket.

Responsive megjelenés (PC-n, laptopon, tableten, mobilon egyaránt)
Maximális banner méretek: 468×120 px  megnöveltük, új méret, régi áron: 728×90 px
Formátum: jpg, jpeg, png, swf, flv (flash banner)
Ára:  40.000 Ft* / hó   (MEGRENDELEM)

Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség).

3 hónap egyidejű rendelése esetén -8% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

H4 hirdetési felület

 


Mozgó szöveges hirdetés (H5) / marquee

A legújabb és egyben legfeltűnőbb hirdetési forma. Minden fő és aloldalon ugyan ott (az oldal tetején a narancssárga boxban) jelenik meg CSAK AZ ÖN HIRDETÉSE. Ezt látja meg legelőször a kedves olvasó, így biztosan találkozik a hirdetésével is, felfigyel rá, és nem teker át felette.
Maximum 2 napi megjelenés folyamatosan, mozgó szöveg, biztos a siker.

Megjeleníthető 1 rövidebb mondat (pár szavas), 1 link elhelyezéssel, ami az Ön weboldalára / landing oldalára mutat.

Ára: 6.000 Ft* / nap   (MEGRENDELEM)

Kattintási statisztikát mi sajnos nem tudunk mérni, ezt az Ön rendszere tudja mérni, amikor a linkre kattintanak.


Szponzoráció (H6)

A FotosHirek.hu weboldalán számos cikk található a legkülönfélébb témakörökben. Fotós hírek, tippek, DIY (Do It Yourself) szekciónk is egyre több tartalommal bővül.  A PR cikkhez hasonlóan ez is egyszeri költség, és évekig weboldalunkon elérhető lesz, sőt a Google is elég gyorsan indexeli a keresési listában, így majd ott is elérhető lesz a megfelelő szavakra keresve. Az adott hír / cikk / fotós tipp vagy épp DIY post végén  lehetőség van kiemelve megjelenni egy logóval, a szolgáltatásra jellemző címsorral és egy linkelt weboldal címmel (nem kell a főoldalra mutasson, lehet adott akció is).
Illetve most az ár tartalmaz továbbá maximum 2 szóra, kifejezésre foglalható ún. tooltip megjelenést.
Vannak azonban nem foglalható szavaink is, amik szorosan kapcsolódnak a fotózáshoz. Kérem ez ügyben érdeklődjön üzenetben.

Responsive megjelenés (PC-n, laptopon, tableten, mobilon egyaránt)
Logó formátum: jpg, jpeg, png
Ára:  24.000 Ft* // egyszeri költség!//  (MEGRENDELEM)

H6 Szponzoráció

Facebook hirdetés

Napjainkban mindenki a neten lóg, főleg a fiatalabb korosztály, azon belül is elsősorban a Facebookon és Instagrammon. Ez egy nagyon jó – de még kevésbé kiaknázott – terület arra, hogy fotós célcsoportunkat még hatékonyabban elérjük. Jelenleg egy több, mint 2000 fős és követő táborral rendelkezünk Facebook rajongói oldalunkon, ahol friss híreinket folyamatosan figyelik az újdonságokra fogékony amatőr és profi fotósok egyaránt. Naponta többször felmennek a Facebookra menet közben, vagy akár ebéd közben, este, így hirdetésével többször is találkozhat leendő ügyfele. Csomagunkban 2 felületen is egyszerre jelenhet meg. Egyrészt a borítón, illetve vele párhuzamosan (24 órában) Facebook történetben, ahol van lehetőség megjelölni az Ön Facebook oldalát is, így azonnal át tud ugrani oda.

Maximális banner méretek:
Story: 1080 x 1920 px (hasonlóan az Instagram Storyhoz)
Borító: 828 x 315 px
Formátum: jpg, jpeg, png
Időtartam: 4 nap Facebook borító + 2 x 24 óra storyban való megjelenés (1 héten belül)

Ára: 23.000 Ft/ hó helyett 13.000 Ft* / hét   (MEGRENDELEM)    

Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség).


Ad Server szolgáltatás

Lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy kisebb vállalkozások, cégek, fotósok, és a fotós piac aktív résztvevői is gond nélkül tudják mérni hirdetésük eredményességét, éppen ezért igen kedvező áron van lehetőség ezen szolgáltatást nálunk igénybe venni.

Amit biztosítunk:

  • 24/7 méri a rendszer a kattintások és a megjelenések számát.
  • Statisztikát küldünk az eredményekről a kampány végén
  • A rendszer a kódot generálja, amit gond nélkül be tud illeszteni szinte bárhová
  • Többféle banner méret, és forma közül is választhat (képes, szöveges, flash)
  • Igény esetén elkészítjük képes bannerét is (plusz költség)

Ára: 15.000 Ft* / hó / kampány   (MEGRENDELEM)
(egy kampányban maximum 1 hirdetés futtatható)

Formátumok: képes banner hirdetés, szöveges hirdetés, HTML hirdetés, videó hirdetés (FLV, MP4)
Minimum 2 hónap egyidejű rendelése szükséges!


PR cikk

Egyedi témában (lehetőség szerint fotózással legyen kapcsolatban) értékes tartalommal való cikk megjelenítésére biztosítunk lehetőséget. Remek felület arra, hogy egy bizonyos témában (amiben cége kiemelkedő tapasztalatokkal és információkkal rendelkezik) kellő információt adjon olvasóinknak, ezzel erősítve cége imázsát és ismertségét.

A cikk megosztható lesz közösségi oldalakon, így nem csak maga az értékes tartalom, hanem vele együtt a kiemelt ajánlatot is továbbosztják, így még több potenciális ügyfelet érhet el könnyedén és hosszútávon, hiszen egy jó cikket szívesebben olvasnak, mint egy reklámanyagot, illetve a PR cikk akár éveken át elérhető lesz oldalunkon, nem töröljük ki soha.

Maximális terjedelem: a PR cikk nem lehet több egy A/5 oldal terjedelemnél. Elhelyezhető benne kép és link is, de nem lehet direktbe reklám. A cikk végén kiemelve szerepeltetjük a cége nevét, illetve a teljes cikk megjelenik a főoldalon (amíg a főoldali listázás engedi), nem csak egy bevezető szövegrész.

Egyszeri költség és weboldalunkon évekig elérhető lesz, illetve a Google is indexelni fogja, így majd ott is elérhető lesz a megfelelő szavakra keresve.

Ára:  30.000 Ft* // egyszeri költség!// + Facebook oldalunkon is megosztjuk egyszeri alkalommal   (MEGRENDELEM)

>MINTA OLDAL ITT< 


Áraink havi és féléves bontásban vannak kalkulálva annak érdekében, hogy az eredményesség pontosan mérhető legyen. Egy reklámkampány minimális kifutási ideje 2-3 hónap (természetesen ettől eltérő időterv is lehetséges), és figyelembe véve ezt, a FotosHirek.hu portálon is ilyen időszaki kampányokat alakítottunk ki. Természetesen eltérő esetben (akciók, kuponos beváltás, kifutó termék, stb…) lehet egyedi megállapodás alapján más időszakot is beállítani. Ez esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ezen a linken.

Érdekes statisztikai adat, hogy egy átlagos olvasónak egy cég hirdetésével minimum 7x kell találkoznia ahhoz, hogy vásárlási szándéka meginduljon.

Természetesen ehhez szükséges a megfelelő grafika és reklámszöveg, aminek elkészítésében tudunk segíteni (kérjen ajánlat). Egy kreatív fotó, jó grafika és a hozzá tartozó frappáns reklámszöveg jó esély arra, hogy meginduljon az olvasóban egy érzés, és megtegye az első lépést a vásárlás felé – vagyis rákattintson a hirdetésre.

***

Több reklámfelület egyidejű, kampányszerű, illetve éves megrendelés esetén további kedvezményt adunk!

***

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

*Az ár(ak) bruttóban értendők, és nem tartalmazzák az ÁFA összegét alanyi adómentesség okán (kisadózó)

Kérdés vagy hiba esetén írjon az info(kukac)fotoshirek.hu e-mail címre.

Hirdetés megrendelés

Az űrlap segítségével elküldheti ONLINE hirdetési megrendelését.
Fontos, hogy ez az űrlap már megrendelésnek számít, így kérjük csak abban az esetben küldje el, ha ténylegesen hirdetni szeretne.
A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Cég neve*:

Cég számlázási címe* (pontos címet adjon meg):

Adószáma*:

Kontakt személy neve*:

E-mail címe*:

Telefonszáma:

Postázási cím*:

--------------------------------

Hirdetési felület (több is megjelölhető)*:
H1-fejléc hirdetésH2-Post hirdetésH3-Jobb oldali hirdetésH4-Főoldali hírek közöttH5-marqueeH6-SzponzorációFacebookAd ServerPR cikk

Hirdetés időszak*:
Egyszeri- PR cikk / szponzorációhaviéves

Időtartam* Mikor aktiválódjon a hirdetés? (pl. 2014.01.12.):

Egyéb üzenet:
Szponzoráció esetén is itt tudja megadni az adatokat, mint weboldal link és címsor.

Logó feltöltés szponzorációhoz (max. 150 kb)

Jogi tudnivaló: Megrendelő vállalja, hogy Szolgáltató részére nem juttat tiltott, illetve jogvédett anyagokat. Amennyiben tiltott vagy a jó ízlést sértő, politikai, pornográf tartalmak kerülnek fel a Szolgáltató portáljára, Szolgáltató fenntartja a jogot, azokat a Megrendelő egyidejű értesítése mellett a www.FotosHirek.hu portálról azonnal törölni. A Szolgáltató nem felel a megrendelő által továbbított hirdetési anyag jogtisztaságáért, azért kizárólag a megrendelő felel.

A hirdetési anyagot külön levélben küldje el részünkre az info @fotoshirek.hu e-mail címre.

A „Megrendelem” gombra való kattintással Önt fizetési kötelezettség terheli. A megrendelésről egy másolatot küldünk e-mailben önnek.

Hirdetés:

Hírlevél feliratkozás