Bejelentés,  Nikon

Megjelent: Nikon MC-N10 markolat

nikon mc n10
NIKON MC-N10

A NIKON bejelentette az MC-N10 markolatot – a videósok és filmkészítők új tartozékát. A könnyű és megbízható markolat bármilyen beállítás esetén tökéletes, így a felhasználók zökkenőmentesen kezelhetik a videós felszerelés középpontjában lévő NIKON tükör nélküli fényképezőgépet.¹

Akár egyedül, akár kisebb stáb tagjaként készítenek felvételt, a fotósok az MC-N10 markolatban elhelyezett ismerős gombokkal tarthatják ellenőrzésük alatt az összes legfontosabb videóbeállítást. A rendelkezésre álló funkciók közé tartoznak azok is, amelyeket általában a fényképezőgép hátsó gombjaival vezérelnek, illetve azok a beállítások, amelyeket a fényképezőgép tárcsáihoz vagy Fn gombjaihoz rendeltek. A felszerelt ARRI szabványos rozetta lehetővé teszi a pozíciók közötti gyors váltást, míg a markolat kattintásmentes tárcsái biztosítják a csendet forgatás közben.

Dirk Jasper, a NIKON Europe termékmenedzsere elmondta: „Az új markolat valóban új lehetőségeket nyit meg a minimális szettel és kisebb stábbal dolgozó videósok számára. Könnyű felépítésének és az általa nyújtott kényelmes érzetnek köszönhetően biztosítja azt a szintű kezelhetőséget, amely a követéshez és a pánozáshoz szükséges.”

Főbb jellemzők – MC-N10 vezeték nélküli markolat


Hirdetés:
  • Markolat a videósok számára: lehetővé teszi a legfontosabb videófunkciók vezérlését közvetlenül a markolatból.
  • Könnyű: kb. 310 g tömegű a két behelyezett AA méretű elemmel/akkumulátorral együtt.
  • Sokoldalú: az ARRI szabványos rozetta megkönnyíti a pozíció gyors váltását. A kattintásmentes tárcsák halk vezérlést biztosítanak.
  • 12 óra üzemidő: hosszabb ideig készíthet felvételt a két AA elemmel/akkumulátorral.
  • Stabil kapcsolat: a markolat USB-C-n keresztül csatlakoztatható a NIKON fényképezőgéphez, így megbízható vezérlést biztosít, bárhol is készítsen felvételeket.

www.NIKON.hu

Előzmény:

NIKON MC-N10 markolat fejlesztés 

 


¹ Az MC-N10 markolat a megjelenésekor kompatibilis a Z 9, a Z 7II és a Z 6II fényképezőgéppel. A Z 9 fényképezőgép e markolattal való használatához firmware frissítés szükséges.

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük