Hirdetés:

Nikon MC-N10 markolat fejlesztés

mc n10 nikon
NikonMC N10 markolat

Már a vége felé tart az a hipermodern markolat kifejlesztése, amivel a Nikon tulajdonos a csúcskategóriás Z9 vázát külső elemként fogja tudni irányítani. Node mi is ez a markolat, miben tud többet, mást, mint bármelyik kínai gyártmány? Mutatjuk.

Sajtóközlemény

Az MC-N10 markolat egy olyan tartozék, amely vezetékes kapcsolaton keresztül lehetővé teszi a Nikon Z-bajonettes tükör nélküli fényképezőgépek távvezérlését. Képes a Nikon tükör nélküli fényképezőgépek különböző funkcióinak vezérlésére, így növelve a kis létszámmal történő videofelvétel hatékonyságát, és bővítve a videofelvételi lehetőségeket. Támogatja az állóképek készítését is.

Hirdetés:


Ennyi. 🙂


Hirdetés:

 

mc n10 markolat
Nikon MC N10 markolat

Nem titkoltan ezt a grippet elsősorban a videósokra fejlesztik, de azért a fotósok is hasznát vehetik, igaz rögtön jön a kértés, hogy miért vezetékes, miért nem BT vagy Wifi, esetleg ami már bevált a közvetlen csatlakoztatás a vázra? Nos, erre nem én fogom megadni a megfelelő választ, mindenesetre számomra a kérdőjeles mondatba sorolom a fejlesztés ezen változatát.

A termékfotón jól látható, hogy nagyon minimálisra vették a gombok számát, nincs is nagyon szükség többre talán, hiszen a fontosabbak elérhetőek, mint az ISO, az expokompenzáció, és van két funkciógomb és egy tárcsa is. Ezeket vélhetően testre lehet majd szabni, de ha arra nem is egyéni beállításra mindenképp. 😉

Neked hogy tetszik?
0
Neked hogy tetszik?x

Hírlevél feliratkozás


Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x
()
x