Hirdetés:
hírek

Olympus PEN E-PL10

Olympus_PEN_E-PL10
Olympus_PEN_E-PL10

Az Olympus egy új modellel rukkolt elő a tükörnélküliek piacán. Kicsi, cuki és csomó filter van benne, ami a kezdő, vagy épp már a haladás útján járó alkotókat segítheti. Természetesen a 4k és a Wifi már alapnak számít 2019-ben. Node, lássuk mi mindent tud még az új váz…

Az Olympus ma bemutatja új Olympus PEN E-PL10 fényképezőgépet az európai piacokon. A kreatív lehetőségek széles skálájával büszkélkedő, kompakt méretű, könnyű és gyönyörű kivitelű E-PL10 tökéletes választás mindazok számára, akik okostelefonnal és belépő szintű fényképezőgéppel már magabiztosan fotózva keresik a továbblépés lehetőségét.

A 14-42mm zoomobjektívvel is egy fél liter víz súlyánál könnyebb E-PL10 sokoldalú használhatóságával és kifinomult megjelenésével egy egyszerre nagyteljesítményű fényképezőgép és stílusos kiegészítő is egyben. Nem kell kompromisszumot kötni sem a design, sem a képminőség terén – hiszen a szenvedély megköveteli a minőséget.

A már elérhető Olympus PEN E-PL10 fehér, barna, illetve fekete színben, vázként, vagy objektívvel kitben is választható.

Az Olympus PEN E-PL10 kifejezetten a fotózás mai igényeinek megfelelően került kifejlesztésre, kiváló csatlakoztathatósággal, könnyű kivitelben, nagy tudással, kategóriájának élvonalát jelentő képstabilizátor rendszerrel és képminőséggel – egy kifejezetten kreatív tartalmak megalkotására optimalizált egységben. E klasszikus design-műalkotás egyszerű kezelhetőségének köszönhetően csak a végeredményre összpontosíthatunk, nem a műszaki adatokra – mivel kiváló teljesítményt biztosít.

A szenvedély megköveteli a minőséget: az Olympus technológiai megoldásai lenyűgöző képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé

Az E-PL10 olyan, kiváló minőségű képek és videofelvételek készítését teszik lehetővé, mely minden leendő tartalomkészítő igényeit kielégíti. A vázba épített képstabilizátor1 technológia, a 16MP Live MOS szenzor és – az Olympus professzionális modelljeiből ismerős – TruePic VIII képprocesszor által a fényképezőgép kiváló eredményt garantál minimális képzaj mellett akár éjszaka, sötétben, beltéri témák megörökítésénél is – vagy 4k, illetve Full HD videofelvételek készítésekor, valamint teleobjektívvel használva.

Könnyed kezelhetőség és egyszerű csatlakoztatás: szelfikre optimalizált, lenyitható kijelző, okostelefon-elérhetőség Bluetooth és Wi-Fi segítségével

Az E-PL10 géppel – annak egyszerű és intuitív kezelhetőségének köszönhetően – nem maradhatunk le a tökéletes pillanatokról. Csak megérintjük a témát az LCD kijelzőn az élességállításhoz és a kép elkészítéséhez (Touch AF Shutter). Ha a kijelzőt lenyitjuk, a gép automatikusan Selfie módra kapcsol az egyszerű szelfikészítés érdekében. Használhatunk e-Portrait üzemmódot is a ragyogóbb, simább bőr tónusokért, vagy videofelvétel üzemmódba kapcsolhatunk egy egyszerű mozdulattal az érintőkijelzőn. A kijelző különböző pozícióba állításával különleges látószögekből is készíthetünk kiváló felvételeket.

A beépített Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás gondtalan, gyors adatátvitelt biztosít okostelefonra – az ingyenesen letölthető Olympus Image Share (OI.Share) alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor. A legújabb OI.Share alkalmazás „How to” videókat, valamint a különféle fotós helyzetekre ajánlott hasznos tippeket és trükköket is – gyakorlatilag egy virtuális használati segédletet – tartalmaz, kifejezetten az E-PL10 géphez.

Engedd szabadjára kreativitásod: a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésünkre a Művészi szűrőkön keresztül az M.Zuiko objektívek teljes választékáig

A Művészi szűrő („art Filter”) funkció – melyet az Olympus úttörőként épített be gépeibe a képek még különlegesebb, még kreatívabb átformálása érdekében – mindmáig a PEN használók egyik nagy kedvence. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a 16-féle különböző Művészi szűrőből, az Olympus egy új funkciót, a Fine Tune2 (finomhangolás) opciót építette be a fényképezőgépbe, mely a Művészi szűrők hatásszintjének beállítását teszi lehetővé – miközben a lehetséges eredményt már láthatjuk is a kijelzőn.

Auto módban a gép felismeri a különféle fotós szituációkat és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat. Az Advanced Photo üzemmód még inkább támogatja az Olympus PEN rajongók kreatív elképzeléseinek megvalósítását olyan beállítás-egységekkel, melyek egyébként haladó fotós tudást igényelnének. A Multi Exposure beállítással bárki képes multiexpozíciós fotó készítésére – az autók lámpáinak fénycsíkjai, illetve a csillagjárás témája pedig rendkívül egyszerűen a Live Composite móddal örökíthető meg. A csendes üzemmód – mely a kioldó hangját és a működést visszajelző hangokat némítja – már elérhető a P, A, S és M módokban, valamint az AP módban.

A kompakt méretű, könnyű és nagyteljesítményű M.Zuiko objektívek sokfélesége tovább növeli a kreativitás lehetőségeinek tárházát: az Olympus PEN használók örök kedvencei között találjuk a fényerős fix objektíveket, mint például az M.Zuiko Digital 45mm F1.8 modellt, vagy a lenyűgöző mélységélességet biztosító ED 30mm F3.5 Macro objektívet. A jelenleg több mint húszféle Olympus M.Zuiko objektív mellett a megfelelő – opcionális – adapterekkel több száz további objektívet is használhatunk.

Olympus_PEN_E-PL10

Minden helyzetben tökéletes: könnyebb, mint egy kisüveges víz (akár objektívvel is) – valamint háromféle színben érhető el

Az E-PL10 fehér, fekete és barna színben érhető el. A színek, illetve a felületek gondos kiválasztásának eredménye a letisztult, harmonikus megjelenés, mely mindenféle outfittel tökéletesen passzol.

A fekete modell ráadásként sötét fém részeket kapott a hagyományos acél színű változat helyett – mely így a tökéletesen fekete kivitel különlegességét eredményezi.

Ha a 14-42mm standard kit objektívvel szereljük, a fényképezőgép még mindig könnyebb, mint egy félliteres vizes palack!

Az Olympus PEN világáról érdekes cikkek, valamint tippek és trükkök találhatók a www.olympus.hu/lifestyle weboldalon – emellett látványos tartalmakért érdemes felkeresni a hivatalos @olympus_pengeneration Instagram oldalt is!

Elérhetőség / árak

Az Olympus PEN E-PL10 már elérhető – 199.990.- HUF3 javasolt fogyasztói áron – kitben pedig az M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektívvel 249.990.- HUF3 javasolt fogyasztói áron. Mint minden Olympus fényképezőgép és objektív, az E-PL10 ingyenes hat hónapos jótállási idő-hosszabbítással kapható4 – ehhez mindössze a MyOlympus rendszerébe kell regisztrálnunk: http://my.olympus.eu

www.olympus.hu


  • 1 Akár 3,5 zársebesség-lépés kompenzáció. M.Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6 EZ objektív f=42mm (35mm ekvivalens érték: f=84mm) gyújtótávolsággal. A CIPA szabvány szerint, két tengelyen mérhető elmozdulás (elfordulás / döntés) esetén.
  • 2 Csak Pop art I és Soft Focus esetén.
  • 3 Ajánlott fogyasztói ár
  • 4 A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.
Hirdetés:
0
0