Hirdetés:
Bejelentés,  Canon

Megjelent: Canon RF 28mm F2.8 STM

canon rf 28mm f2 pancake
canon rf 28mm f2 pancake

Cuki, kicsi, könnyű és nem húzza le a válladat. Ezzel lehetne legjobban jellemezni a Canon legújabb picike “palacsinta” objektívjét, ami fix 2.8 fényerőn, és korrekt látószögben biztosít izgalmas pillanatokat tulajdonosának.

Bemutatkozik a Canon legkisebb és legkönnyebb RF objektívje

Az RF 28mm F2.8 STM egy rendkívül kompakt és könnyű, teljes képmezős RF pancake kialakítású objektív. Gondosan tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen az olyan fényképezőgépeknek, mint a nemrég bemutatott EOS R8. Könnyedén elfér bármely fényképezőgép-táskában, vagy a vázsapka helyett is használható, ideális az utazó és az utcai fotósok számára.

Sokoldalú, 28 mm-es gyújtótávolsága és nagy, F2,8-as maximális rekesznyílása révén számos felvételkészítési helyzethez alkalmas. A nagy rekesz lehetővé teszi a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezést, és kis mélységélességet biztosít a háttér elmosódásához, hogy a téma kiemelkedjen. Az RF 28mm F2.8 STM egy kombinált vezérlő- és fókuszgyűrűt tartalmaz, így a felhasználók egyszerűen módosíthatják a beállításokat és szükség esetén gyorsan kézi fókuszra válthatnak. Mi több, az STM motor a csendes autofókuszt és a témák közötti sima átmenetet is lehetővé teszi.

A Canon EOS R váz és RF objektív kombinációja által a különböző korrekciós lehetőségek alkalmazása is biztosított a kezdő fotósok és videósok számára, ezáltal jobb képminőséget kínál kisebb objektív kialakítással. A három nagy pontosságú, műanyagból öntött aszférikus elem hatékony elhelyezésével kiváló képalkotási képesség és kompakt méret érhető el, miközben az elemek száma minimálisra csökkenthető.

 

Az RF 28mm F2.8 STM szuperkompakt, könnyű és megfizethető opcióként bővíti a Canon fejlett objektívjeinek választékát az EOS R rendszer felhasználói számára, amelyek közé az alábbiak tartoznak még:

RF 16mm F2.8 STM
RF 24mm F1.8 MACRO IS IS STM
RF 35mm F1.8 MACRO IS IS STM
RF 50mm F1.8 STM
RF 85mm F2 MACRO IS IS STM

 

RF 28mm F2.8 STM legfontosabb jellemzői:

Vékony és könnyű
Megfizethető nagy látószögű objektív
Sokoldalú 28 mm-es gyújtótávolság
Nagy F2.8 maximális rekeszérték
Optikai minőség és okos korrekciók

Az RF 28mm F2.8 STM, 2023. júliustól lesz elérhető, ára nem ismert.

Canon RF 28mm F2.8 STM

Gyújtótávolság 28 mm
Minimum rekesz f 22
Blendék 7
Kiosztás 8 elem, 6 csoportban
Közelpont 0,23 m
Betekintési szög 65°, 46°, 75° (vízszintes, függőleges, átlós)
Filter méret 55 mm
Rajzolat fullframe
Élességállítás Léptetőmotoros
Beépített stabilizátor  nincs
Súly 120 g
bajonett Canon RF
Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Make a review?

7
Your Final Score: 7.0