Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

Megjelent: Canon RF 135mm F1.8L IS USM + egy vaku

canon rf 135mm f1.8

A Canon a legújabb fullframe milc váza mellett bejelentette a szintén tükörnélküli rendszerhez gyártott legújabb fényerős objektívjét, amit portréfotósok is előszeretettel fognak tudni használni, amennyiben a büdzsé megengedi. Emellett pedig még egy szuper kis vakut is hozzácsaptak a bejelentés sorozathoz, mutatjuk.

A Canon Europe bejelentette az RF 135mm F1.8L IS USM, egy gyenge fényviszonyok melletti portrékészítéshez ideális teleobjektív és a SPEEDLITE EL-5, egy nagy teljesítményű Speedlite bevezetését, amely kiválóan alkalmas esküvők és egyéb rendezvények megörökítésére. A gyors, nagy fényerejű f/1,8 rekeszérték és a beépített optikai képstabilizátor lehetővé teszi, hogy az RF 135mm F1.8L IS USM éles képeket készítsen lágy háttérrel, míg a hosszabb fókusztávolság kiváló portrékat készít. A SPEEDLITE EL-5, amely az EL-1-hez hasonló intuitív kialakítást és fejlett teljesítményt kínál versenyképes áron, tökéletes kiegészítő a professzionális fotósok számára. A Canon ezenkívül bejelentette, hogy DPP szoftvere egy neurális hálózati képfeldolgozó eszközzel bővül, amely lehetővé teszi a fotósok számára, hogy tovább javítsák az általuk készített képek minőségét.

Kiemelkedő portrék készítése az RF 135mm F1.8L IS USM segítségével

A népszerű Canon EF 135mm f/2L USM utódja, az RF 135mm F1.8L IS USM a gyors f/1.8, 9 lamellás rekeszérték és a 135 mm-es fókusztávolság kombinációjának köszönhetően lenyűgöző portrékat készít, amelyek gyönyörű elmosódó hatást eredményeznek, miközben a téma tulajdonságait megfelelően tömörítik a még szebb felvételek érdekében. A téma és a fotós közötti további távolságnak köszönhetően ez kényelmesebb és nyugodtabb fotózási környezetet is teremt, ami természetesnek ható fotókat eredményez, akár csupán a fejről készült képeket, akár egész testet ábrázoló felvételeket készítünk. Az RF 135mm F1.8L IS USM ugyancsak tökéletes közeli felvételek készítéséhez 0,7 m-es fókusztávolságával, ami 0,26-szoros nagyítást biztosít. Az RF 135mm F1.8L IS USM egy akár 5,5-fokozatú stabilizációt biztosító optikai képstabilizátort is alkalmaz, amely koordinált stabilizálással 8 fokozatra női, ami ideális gyenge fényviszonyok mellett vagy kézben tartott felvételkészítéskor.

A Canon teljes RF objektívválasztékához hasonlóan az RF 135mm F1.8L IS USM is kivételes képminőséget biztosít a teljes képmezőben. A fejlett optikai kialakítás három UD elemmel rendelkezik, amelyek biztosítják a nagy felbontást, a pontos színvisszaadást és csökkentik a kromatikus hibákat. Az ASC és a Super Spectra bevonat révén az RF 135mm F1.8L IS USM objektívnek minimális a szellemkép- vagy tükröződésképződése, míg a fluor bevonat segít megóvni az objektívet a szennyeződésektől, hogy az mindig éles képeket készíthessen.

Az RF 135mm F1.8L IS USM könnyű működést és kezelhetőséget kínál, támogatva a fotósokat az olyan nehéznek mondható fotózási helyzetekben, mint az esküvők vagy az élő sportesemények. A Nano USM motor gyors és csendes AF működést tesz lehetővé, amely a Canon Eye AF funkciójávalii együtt biztosítja, hogy az RF 135mm F1.8L IS USM pontosan az alany szemére fókuszáljon, így a fotós a kompozícióra koncentrálhat – ami hasznosnak bizonyul, ha rendkívül kis mélységélességű felvételeket készít. Az RF 135mm F1.8L IS USM a Canon első olyan objektívje – a szuper-teleobjektíveken kívül –, amely két objektívfunkció-gombbal rendelkezik, amelyek az AF-stop funkcióhoz vagy más funkciókhoz használhatók. A vezérlőgyűrű az objektív különböző beállításai, például a zársebesség, a rekeszérték vagy az ISO érték megváltoztatásához is igény szerint beállíthatók. Az objektív foglalata körüli por- és vízálló tömítések kellő megbízhatóságot garantálnak bármilyen felvételi körülmények között.

canon speedlite el 5

SPEEDLITE EL-5: Nagy teljesítményű, mégis könnyen kezelhető Speedlite

A professzionális funkciókkal bőven ellátott SPEEDLITE EL-5 egy nagy teljesítményű, megbízható Speedlite vaku, amely minden rendezvényfotós felszerelésének alapvető tartozéka. 60-as kulcsszámmaliii és 0,1-1,2 másodperces iv vaku újratöltési idővel rendelkezik, így még soha nem bizonyult ilyen könnyűnek az akciódús események, például partik vagy esküvők megvilágítása. Hasonlóképpen, az újratölthető LP-EL Li-ion akkumulátorcsomag hosszú folyamatos villanásszámot tesz lehetővé, akár 85 villanást teljes teljesítmény mellett, és akár 350 villanást egyetlen feltöltéssel, teljes teljesítmény mellettv. A finomabb megvilágítási igényekhez igazodva a kiterjesztett manuális teljesítménybeállítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a vakut 1/1024-es teljesítményre állítsákvi.

A Canon első olyan, többfunkciós csatlakozóval rendelkezővii Speedlite vakujaként, amely kompatibilis a legújabb EOS R sorozatú fényképezőgépekkel, a SPEEDLITE EL-5 aranyozott érintkezőket használ a fényképezőgéppel való megbízható csatlakozás és a jobb kommunikáció érdekében. A még hosszú ideig tartó, vakuval történő fényképezés esetén is megbízható teljesítmény biztosításához, a SPEEDLITE EL-5 hatékony passzív hűtőrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a hő gyorsabb elvezetését. Kedvezőtlen időjárási körülmények között történő fényképezéskor a por- és vízállóságot biztosító tömítések kellő megbízhatóságot nyújtanak a fotósok felszerelései számára.

A professzionális munkafolyamatokhoz tervezett SPEEDLITE EL-5 számos funkciót kínál, például vezeték nélküli rádiós vezérlést akár 15 további Speedlite-hoz, valamint Camera Link funkciót, amely lehetővé teszi a fotósok számára, hogy az ezekhez a Speedlite egységekhez csatlakoztatott külső fényképezőgépeket is működtessék. A Dual White LED-fény modellezőfényként vagy AF-segédlámpaként működik, hogy támogassa a fókuszálást gyenge fényviszonyok között. Az egyéni vaku üzemmóddal (C.Flash) a felhasználók vaku beállításokat (C1, C2, C3) regisztrálhatnak a Speedlite-on, és ezeket „összekapcsolhatják” a fényképezőgép egyéni üzemmódjaival isviii, amelyek előbeállításként működnek annak érdekében, hogy felgyorsítsák a munkafolyamatokat összetettebb környezetben. A SPEEDLITE EL-5 ugyanolyan intuitív kialakítással és menürendszerrel rendelkezik, mint az EL-1, és a jól ismert joystick és gombkiosztás mellett egy új (Flash) Menu Direct gombot is kínál, amellyel könnyen elérhető a fényképezőgép Speedlite beállítási menüje.

Canon RF 135mm F1.8L IS USM specifikáció

Gyújtótávolság135 mm
Maximum rekeszF22
Blendék9 darab
Kiosztás17 lencse, 12 csoportba osztva
Közelpont0.7 m
Betekintési szög225°
Filter méret82 mm
Rajzolatfull frame
Élességállításautomatikus
Beépített stabilizátorVan 5,5 fokozatú
Súly935 g
BajonettCanon RF

www.canon.hu


i kompatibilis, beépített képstabilizátorral rendelkező fényképezőgépekkel.

ii Kompatibilis fényképezőgépekkel.

iii Amikor a fényképezőgép ISO100-ra van állítva és 200mm-re van zoomolva.

iv Teljesen feltöltött akkumulátorral, Canon tesztelési körülmények között.

v Teljesen feltöltött akkumulátorral, Canon tesztelési körülmények között. Folyamatos villanásszámlálás teljes kimeneti teljesítményen a vaku-elsütés 1. szintű korlátozásáig.

vi Minimális vakuteljesítmény 1/128 nagysebességű szinkronizálás esetén.

vii A Canon multifunkciós csatlakozójával kompatibilis fényképezőgépekhez használható. Megjegyzés: nem minden funkció támogatott minden fényképezőgéppel (az EOS R5 C és a többfunkciós csatlakozóval rendelkező videokamerák nem támogatottak).

viii Kompatibilis fényképezőgépekkel.

 

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 986
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x