Oszd meg barátaiddal:

Megjelent: NIKKOR Z DX 24mm f/1.7

nikon z dx 24mm f1.7
NIKON Z DX 24mm f1.7

 

A NIKON bővíti a NIKKOR Z DX objektívek kínálatát az első DX formátumú fix objektívvel. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 objektív nagy fényerejű, éles, és közeli felvételekhez is kiváló, valamint gyenge fényben is remekül teljesít. A kompakt és sokoldalú objektív tökéletes fix objektív élénk mindennapi fényképekhez.

Sajtóanyag

A mindössze (kb.) 135 g tömegű NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 a NIKON Z DX fényképezőgépekkel párosítva egy szuperkompakt, kényelmesen hordozható és rendkívül rugalmas készletet alkot. Az objektív széles, de nem túl széles, 24 mm-es fix gyújtótávolsága 36 mm-nek megfelelő látószöget biztosít teljes képes (FX) fényképezőgépen: a NIKON Z DX fotósok hihetetlenül közel kerülnek a klasszikus 35 mm-es perspektívához, ami kiváló komponálási rugalmasságot kínál, és remekül megfelel tájképek, utcai fotók, portrék és egyebek – valamint videók készítéséhez.

 

Az f/1,7-es maximális rekesszel, a rövid, 0,18 m-es minimális fókusztávolsággal és a nagy, természetes hatású elmosodással lenyűgöző kreatív tulajdonságokat kínál az objektív. A felhasználók könnyen készíthetnek éles felvételeket gyenge fényviszonyok között is, vagy rövidebb záridővel rögzíthetik a mozgást, és valódi mélységérzetet teremthetnek azáltal, hogy a témák kiemelkednek a gyönyörűen elmosott háttérből. Közelik esetén a felhasználók éles felvételeket készíthetnek, amikor az objektív elülső része mindössze 12,4 cm-re van a témától: az f/1,7-es értéknél elérhető kis mélységélességgel kombinálva a téma részleteiről készült fotók és a közeli videofelvételek lenyűgözőek lesznek.

 

Zurab Kiknadze, a NIKON Europe termékmenedzsere elmondta: „Rendkívül örülünk, hogy az első DX fix objektív csatlakozik a NIKON Z családjához. A NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 a képminőség és a sokoldalúság közötti ideális egyensúly megtestesítője: tökéletes fix objektív a kreatív hétköznapi fotózáshoz, és igazi előrelépés az általános zoomobjektívekhez képest.”

 

Főbb jellemzők: NIKKOR Z DX 24mm f/1.7

24 mm-es DX tükör nélküli fix objektív: kiváló tájképekhez, utcai fényképezéshez, portrékhoz és sok máshoz. A látószög 36 mm-nek felel meg teljes képes (FX) fényképezőgépen. Kerüljön közelebb, és töltse ki a képet egy témával, vagy maradjon ott, ahol van, hogy bevonja a háttér elemeit, és több kontextussal rendelkező képeket készíthessen.

Ez is érdekelhet:  Megjelent: SONY A7C II és A7C R

Nagy fényerejű, f/1,7-es maximális rekesz: a nagyméretű Z-bajonettel kombinálva több fényt enged be: tartsa alacsonyan az ISO-értéket, és készítsen éles felvételeket gyenge fényviszonyok között is, vagy használjon rövidebb záridőt a fényerő feláldozása nélkül.

Nagy, természetes hatású elmosódás: készítsen felvételeket nagy f/1,7-es rekesznyílás mellett, hogy a témák és portrék kiemelkedőek legyenek, vagy hogy a fényképek és videók valódi mélységérzetet kapjanak.

Gyors és néma automatikus élességállítás: a halk léptető motornak köszönhetően.

Éles képek közelről is: a csupán 0,18 m-es minimális fókusztávolság akkor is éles képeket tesz lehetővé, ha csak 12,4 cm-re van a témától.

Remek társ a videózáshoz: a filmesek által kedvelt klasszikus 35 mm-es perspektívát megközelítő fix objektív nagyszerű videózáshoz is. Igazán csendes, és a fókuszlégzés is csökkentve van.

Könnyű, kompakt és védett: tömege (kb.)135 g a könnyű por- és cseppálló kialakítással.1

Szűrőkkel használható objektív fényellenzővel: a NIKON HN-42 objektív fényellenző segít a szellemképek és a tükröződések megelőzésében fényképezéskor. Továbbá 46 mm-es szűrők csatlakoztathatók a fényellenzőhöz.

www.NIKON.hu


Megjegyzés

1 Az objektív por- és cseppállósága nem garantált bármilyen helyzetben és bármilyen körülmények között.

 

NIKKOR Z DX 24mm f/1.7

Gyújtótávolság 24 mm
Minimum rekesz f 11
Blendék 7
Kiosztás 9 elem, 8 csoportban (2 aszférikus objektívelemmel)
Közelpont 0,18 m
Betekintési szög 61°
Filter méret 46 mm
Rajzolat aps-c (DX)
Élességállítás van, hátsó élességállító rendszer (AF/MF)
Beépített stabilizátor  nincs
Súly 135 g
bajonett NIKON Z
Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x