Hirdetés:

Az EISA (Európai Kép és Hang Szövetség), ami a szakmai lapokat tömörítő szervezet évente összeül, hogy összeállítsa az adott év legjobb digitális termékeinek rangsorát különféle csoportokban. A digitális képalkotó eszközök tekintetében idén a SONY vitte el a legtöbb címet, szám szerint négyet.

A Sony büszkén jelenti be, hogy az idei évben öt díjat vehetett át az EISA (Európai Kép és Hang Szövetség) jóvoltából. A nemzetközileg elismert, fogyasztói technológiákra szakosodott EISA idén a Sony négy digitális képalkotó termékét – ezek közül két objektívet és két fényképezővázat – valamint a prémium kategóriás csúcstermékét, az Xperia 1 II típusú mobil eszközét díjazta, mely egyben a 2020-2021-es szezon áhított technológiai díját is elnyerte.

EISA HALADÓ SZINTŰ FULL-FRAME FÉNYKÉPEZŐGÉP 2020-2021

SONY A7R IV

Alpha 7R IV

Hirdetés:


Az Alpha 7R IV fényképezőgép az első full-frame, tükör nélküli eszköz, melyben 61 millió pixeles[i] felbontás biztosít elképesztő látványt. Az eszköz az iparág legjobb autófókusz rendszerével, többek közt mesterséges intelligencia által biztosított valós idejű követéssel és valós idejű Eye AF-fel rendelkezik. A fényképezőgép 10 képkocka/másodperc sebesség[ii] mellett autófókusz és automatikus expozíciós funkcióra is képes, A fényképezőgép a rázkódásból származó elmosódottságot is minimalizálja, köszönhetően a vázba integrált öttengelyes képstabilizálónak. A precíz elektronikus keresőjével és elképesztően gyors BIONZ X™ képfeldolgozó processzorával a fényképezőgép egy rendkívül megbízható és alkalmas eszköz, mely sokoldalúságának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen pillanatképet a lehető legmagasabb szinten tud rögzíteni.

EISA VLOGGER KAMERA 2020-2021

SONY ZV-1
SONY ZV-1

Sony Vlog Kamera ZV-1

Az innovatív kompakt kamerát elsődlegesen az influenszer, tartalomgyártó és vlogger közösség számára fejlesztették ki, akik így a kimagasló minőségű 4K-s videófelvétel és az S-Log gammavezérlés, valamint a Bokeh kapcsoló és „Product Showcase Setting” funkciókat a lehető legnagyobb mértékben képesek kihasználni. A magas minőségű, beépített, 3 kapszulás irányított mikrofon szélfogóval egészül ki a kültéri felvételkészítéshez; a mikrofoncsatlakozó és az MI papucs révén tetszés szerint választható hozzá ráadás mikrofon. A ZV-1 emellett egyedülálló fényképezőgép is, gyors AF rendszerrel és sokoldalú, elforgatható LCD-kijelzővel rendelkezik. A miniállvánnyá is alakítható beépített, vezetéknélküli távirányítóként is funkcionáló markolat segítségével a ZV-1 egy kiváló produkciós eszköz, mely könnyed tartalomkészítésre ad lehetőséget a vloggerek számára.

EISA SZUPER TELEFOTÓ ZOOM OBJEKTÍV 2020-2021

SONY FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Ez a szupertelefotó-zoomobjektív kifejezetten azok számára kedvező, akik szeretik megörökíteni a vadvilágot, a természetet vagy a sportokat, de nem vágynak a nagy és nehéz objektívekre. A kategóriában könnyűnek számító, megfizethető eszköz minőségi élességet biztosít felhasználója számára, akár a legkisebb résen keresztül is, amely elengedhetetlen egy 400 és 600 milliméteres távolságot használó objektívnél. Az autófókusz funkció nagyon gyors, a nagy méretű élességállító gyűrű is könnyedén mozog a 200mm-ről 600mm-re történő nagyításkor, ráadásul kényelmesen[iii], anélkül, hogy megváltoztatná az objektív hosszát vagy egyensúlyát. A nagyítási hatótáv a Sony 1.4x és a 2.0x telekonverterei által tovább növelhető, ez pedig az autófókusz működését sem zavarja.


Hirdetés:

EISA NAGYLÁTÓSZÖGŰ OBJEKTÍV 2020-2021

SONY FE 20mm F1.8 G
SONY FE 20mm F1.8 G

FE 20mm F1.8 G

A könnyű és kompakt Sony FE 20 milliméteres F1.8 G-s objektívje tűéles fényképek rögzítését teszi lehetővé. Optikai kialakítása továbbfejlesztett aszférikus elemekkel és extraalacsony szórású üvegtaggal rendelkezik. Az új funkció a kép saroktól sarokig terjedő területének minőségét minimális torzítás mellett biztosítja, továbbá csökkenti a kromatikus aberrációt. A 9 lamellás körkörös blendének köszönhetően a felhasználó képes elhomályosítani a kép hátterét, a 19 centiméteres fókusztávolságnak (kézi fókusznál 18 cm) köszönhetően pedig az új objektív a közeli képeket is kiemelkedő minőségben rögzíti.

www.sony.hu


[i] A Sony full-frame képszenzoros digitális fényképezői körében végzett felmérés alapján, 2019. júliusáig bezárólag

[ii] 10 képkocka/másodpercig, folyamatos „Hi+” módban, és 8 képkocka/másodpercig „Hi” módban. A maximális sebesség a kamera beállításaitól függ.

[iii] A NEX széria, ILCE-3000/3500, ILCE-5000/5100, ILCE-7/7R/7S csatlakoztatásánál az autófókusz funkció limitált.

[iv] A megfelelő fókusz nem feltétlenül érhető el minden emberi és állati alanyon, valamint minden szituációban.

[v] A képarány a tartalomformázás tekintetében változhat.

[vi]. A 360 Reality Audio online zenei szolgáltató feliratkozás ellenében használható, mely felhasználói fiókkal, a szerződési feltételek elfogadásával és előfizetéssel jár.

[vii] A DUALSHOCK®4 és az XD állvány az eszköztől függetlenül kapható. A játékokkal való kompatibilitás címenként változó.


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: