hírek

Delkin 2TB CFexpress kártya

A Delkin kihozta eddigi legnagyobb kapacítású, és leggyorsabb CFexpress™ Type-B típusú kártyáját.

A cég eddig is jelen volt az adathordozók piacán. A kisebb méretű 128 gigás kártyától ezidáig az 1TB-ig biztosította kártyáinak méretét, de idén bővítette azt, s már egészen 2 terráig menthetjük adatainkat erre a pici kis lapra. A sebesség miatt sem kell aggódnunk, hiszen a legtöbb modell ebben a kategóriában biztosítja az 1,430MB/s írási, és az 1,730MB/s olvasási sebességet. Azért ez elég jól hangzik, nem?

A kártyákat mindig a legújabb modellekkel tesztelik, nem volt ez másképp most sem, így a Canon C300 és a NIKON D6 is gond nélkül kihasználta a RAW videózásban e kütyű maximális értékeit – írja a gyártó.

Az árát tekintve még nincs semmi kontrét, de ha az 1 TB-os verzió árát nézzuk (Adorama 700 dolcsi), akkor az 1E dollár szerintünk nem lesz elrugaszkodott ár érte. Az más kérdés ki tudja ezt majd megvásárolni.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a CFexpress ™ kártyák nem kompatibilisek sem a CompactFlash, sem a CFast 2.0 típust támogató vázakkal.

Jó hír a végére, hogy “48 órás cseregaranciát” biztosítanak, ha a kártya nem működik az adott géppel. Mondjuk ennyiért ez alap szolgáltatás… nem minden országban működik majd ez a szolgáltatás, úgyhogy bizakodjunk, hogy nálunk legyen. :J

Hirdetés: