Hirdetés:

Kishírek a nagyvilágból

A koronavírus miatt már ezidáig is számtalan cég állította le a termelését elővigyázatosságból, így most a Nikkei információi szerint a Canon is 5 gyárát zárja be, és állítja le a termelést, előreláthatóan 2 hétre. Amennyiben a helyzet nem javul, úgy további gyárak bezárását is fontolgatják.


Hirdetés:
Hirdetés:


A bezárás oka a hírek szerint, hogy a Kínából érkező alkatrészek – , amik a fényképezőgépek, objektívek és kamerák elkészítéséhez kell – beszállítása instabillá vállhat. Az amúgy is erős gazdasági károkat IS okozó fertőzés már több ágazatban mutatta negatív hatását. Természetesen az emberi egészség a legfontosabb, így szükséges az óvintézkedés, és a megelőzés.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

Szubjektív vélemény, hogy még akár a Photokina megrendezése is veszélybe kerülhet (május végén), hiszen tudjuk a CP+-t törölték pont a koronavírus miatt. Ami talán bizakodásra adhat okot, hogy addigra az időjárás is melegebb lesz, és a vírusok azt nem szeretik annyira.

 


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: