Hirdetés:

Canon EOS 250D

A Canon többszörös díjnyertes EOS 200D utóda, az EOS 250D kezelőfelülete kezdő fotósok számára is könnyen érthető. A képernyőn megjelenő tippekkel és trükkökkel bárki jól kihasználhatja a készülék képességeit. A Canon Creative Assist funkciója megkönnyíti az élmények képzeletgazdag rögzítését, hiszen a fotó elkészítése során vagy azt követően számos effektet, szűrőt és színhőmérséklet-állítási lehetőséget vehetünk igénybe.

24,1 megapixeles Dual Pixel CMOS APS-C érzékelővel rendelkezik. A fényképezőgép csúcstechnológiája és könnyű kezelhetősége miatt az EOS 250D a tökéletes tükörreflexes készülék azoknak, akik a jövendő generációk számára is élvezetes módon kívánják megörökíteni az emlékezetes családi pillanatokat.

A készülék a DIGIC 8 processzort rejti magában: a Canon legújabb képfeldolgozó processzora vezérel számos funkciót, például a 4K videorögzítést, a 4K time lapse funkciót és a 4K állóképek kivágását a 4K videókból. A Canon DIGIC 8 képfeldolgozó processzora a Live View autofókusz-pontosítás és a Szem AF, az Auto Lighting Optimizer, a Digital Lens Optimizer és a Highlight Tone Priority terén eszközölt javítások sorával segíti az éles, nagyfelbontású képek készítését, amelyek már a fényképezőgépről közvetlenül megoszthatók.

Hirdetés:


Az EOS 250D minden alkalomra jó választás, autofókusza szupergyors és reszponzív. A Canon Dual Pixel CMOS AF technológiája az álló- és mozgóképek rögzítése során a család, a barátok fókuszban tartását teszi lehetővé az érintőképernyő segítségével. A klasszikus fényképezési élmény érdekében az EOS 250D 9 pontos autofókuszálási lehetőséget nyújtó optikai keresővel is rendelkezik, így a pillanatot tisztán, a szabad szemmel láthatóhoz hűen lehet megörökíteni. Intuitív Vari-Angle érintőképernyője különféle szögekből teszi lehetővé a kényelmes exponálást, így egyszerűen készülhetnek a családi szelfik, vagy videoblogok.

A többi Canon termékhez hasonlóan egyszerűen kapcsolódik az okoskészülékekhez. Amikor a képek és videók megosztásra készen állnak, az EOS 250D a Canon Camera Connect, iOS és Android operációs rendszerhez kialakított ingyenes alkalmazása segítségével pár kattintással kapcsolódik okoseszközökhöz1 Bluetooth®2 és Wi-Fi kapcsolattal. A képek és videók teljes minőségben letölthetők okoskészülékre, azokat át lehet tekinteni, közzé lehet tenni közösségi médiában, vagy meg lehet osztani a barátok, a család körében.


Hirdetés:

A Canon Camera Connect az okoseszközről történő távoli exponálást is megkönnyíti, így távirányítással lehet családi fotókat vagy éppen a szelfiket készíteni. A kép az Automatic Image Transfer funkció segítségével elkészültét követően azonnal átküldhető az összepárosítot okoseszközre, így megnyugodhatunk: becses emlékeinkről biztonsági másolat készült.

Az EOS 250D három színben: fekete, fehér és ezüst kivitelben készül, a Canon EOS világának része, mely több mint 80 világszínvonalúobjektívvel, vakuval és kiegészítővel biztosítja az optimális választást a fényképező képességeinek bővítéséhez.

Az EOS 250D irányított, kreatív funkciói a Canon csúcstechnológiájával karöltve segít a családoknak a történetmesélés nagyszerűségének kialakításában, eszközt és tudást biztosít számukra ahhoz, hogy egy kattintással csodás emlékeket örökíthessenek meg.

Canon EOS 250D / Legfontosabb jellemzők:

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

 • 24,1 megapixeles APS-C szenzor és DIGIC 8 processzor
 • Opticai kereső
 • 4K video
 • Dual Pixel CMOS AF
  Live View üzemmódban gyorsan fókuszál a fotók, zökkenőmentesen a videók készítéséhez
 • Változtatható szögű érintőképernyő
  Fotózz bármilyen szögből, az érintőképernyőn már jól ismert mozdulatokkal vezérelheted a fényképezőgépet
 • Az irányított kezelőfelület segít tanulni
  Barátságos gyakorlati tanácsok segítségével tanulhatod meg, hogyan készíts olyan képet, amilyet szeretnél
 • Bluetooth®*** és Wi-Fi
  A fényképező és az okoseszköz között állandó kapcsolat segíti az egyszerű, automatikus megosztást
 • Creative Assist

www.canon.hu


 1. A Canon EOS 250D (fekete/ezüst) a digitális egyaknás tükörreflexes APS-C méretű, mozgatható képernyős fényképezőgépei közül a legkönnyebb, a CIPA irányelvei szerinti akkumulátorral és memóriakártyával együtt, 2019. április 9. napjával (a Canon kutatása szerint).
 2. Az okoskészüléknek 4.0 (vagy frissebb) Bluetooth kapcsolattal kell rendelkeznie. Emellett az okoseszközön iOS 8.4 (vagy frissebb) vagy Android 5.0 (vagy frissebb) operációs rendszernek kell futnia.
 3. A Bluetooth® szóvédjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonában álló bejegyzett védjegyek, amelyeket a Canon Inc. licenc alapján használ. Minden más védjegy és kereskedelmi név azok tulajdonosainak védjegye.

Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x