Oszd meg barátaiddal:

Piros pont díjat nyert a Nikon két modellje

 

Örömmel jelentjük be, hogy két termékünk „Red Dot Award: Product Design 2020” díjat nyert. Az elismerést a NIKON Z 50 tükörnélküli fényképezőgép és a NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct objektív kapta. A díjat terméktervező szakértőkből álló bizottság ítélte oda olyan szempontok alapján, mint  innováció, funkcionalitás és tartósság.

NIKON Z 50

Nagy méretű, 20,9 megapixeles DX-formátumú érzékelőjével a Z 50 a NIKON tükör nélküli rendszerének optikai előnyeit egy erős és kompakt DX-vázban egyesíti. Az elismert NIKON Z 7 és Z 6 fényképezőgépből örökölt funkciók közé tartozik a széles NIKON Z-bajonett és a gyors, széles lefedettségű hibrid AF- (automatikus élességállító) rendszer.

***

NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

A NIKON legendás F-bajonett Noct klasszikus megjelenésével és forradalmi optikai kialakításával, rendkívül nagy látószögű rekeszével és kivételes élességével páratlan új lehetőségeket kínál kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A széles Z-bajonett és a nagy f/0,95 rekesz az új lehetőségek egész tárházát kínálja kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

 

www.NIKON.hu

 


A Red Dot Design Award egy rangos, világszerte ismert design-díj, melyre idén 60 országból több mint 6500 pályázat érkezett. A nyertes termékek különleges kiállításának 2020.június 22-től a németországi Essenben található Red Dot Design Museum ad otthont.

Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  Nikon Z9 firmware update 4.0
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.