Hirdetés:

A Nikon örömmel jelenti be, hogy négy díjat nyert a 2020-as TIPA World Awards rendezvényen négy külön termékkategóriában. A Nikon D780, a Nikon Z 50, az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR és a NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct is elnyerték a legjobbnak járó díjat a saját kategóriájukban, a díjakat TIPA-szerkesztők ítélték oda, akik a termékeket minőség, teljesítmény és érték szempontjából vizsgálták.

A Nikon termékek a következő kategóriákban nyertek:

Hirdetés:


  • Best DSLR Expert Camera (Legjobb D-SLR-fényképezőgép profiknak): Nikon D780 (tesztünket elolvashatod itt)
  • Best APS-C Camera Advanced (Legjobb APS-C-fényképezőgép haladó felhasználóknak): Nikon Z 50
  • Best DSLR Professional Lens (Legjobb professzionális D-SLR-objektív): AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
  • Best Mirrorless Prime Standard Lens (Legjobb tükör nélküli, általános fix objektív): NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct

A TIPA Nikon D780-ra vonatkozó megjegyzései:

„ A Nikon D780 már a megjelenésekor klasszikussá vált. A fényképezőgép a legendás D750 DNS-ére épül, és számos elemet át vesz a Nikon Z sorozatú tükör nélküli fényképezőgépeiben alkalmazott legújabb technológiákból. A sebesség, a képfeldolgozás, a videós funkcionalitás és az automatikus élességállítási teljesítmény tekintetében az eredmények mindent kipipálnak egy fotós kívánságlistáján, ideértve a két UHS-II-kártyafoglalatot és a két kiolvasási módot, amelyek közül az egyikkel szélesebb dinamikatartomány érhető el, a másikkal pedig jobb teljesítmény gyenge fényben.”


Hirdetés:

A TIPA Nikon Z 50-re vonatkozó megjegyzései:

„A Nikon Z 50 tükör nélküli, Z-bajonettes fényképezőgép ideális családi, utazásról készített úti és kreatív fényképekhez/videókhoz. A könnyű kezelhetőséghez és a kompakt mérethez kreatív vezérlési lehetőségek széles köre társul, ideértve az egyszerű váltást az állóképek és a videók között, a könnyű csatlakoztatást és a számos Creative Picture Control (Kreatív Picture Control) effektust. A nagy, dönthető LCD-kijelző még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is világos képet ad, könnyen átlátható és elérhető tárcsákat és menüszerkezeteket, 11 kép/mp-es sebességet (folyamatos AF) és széles ISO-tartományt kínál.”

A TIPA megjegyzései az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR-hez:

„ Az AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR egy ideális egyobjektíves megoldás a sport- és természetfotózáshoz, valamint a kiváló portréképekhez. Az objektív kialakítása ideális a kültéri tevékenységekhez, akár sportstadionban, akár a vadonban; robusztus, időjárásálló felépítéssel és 4 állásos VR-funkcióval rendelkezik, amelyek között megtalálható a »Sport VR« mód a gyorsan mozgó témákhoz. Hasonlóan lenyűgöző a 2 méteres élességállítási távolság, valamint a testreszabási vezérlők, amelyek számos hasznos eszközt biztosítanak az események megörökítéséhez.”

www.nikon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x