Hirdetés:
hírek

Az EIZO az év EISA monitorja

EIZO ColorEdge CS2740
EIZO ColorEdge CS2740

Egy kis szójátékkal élve EISAztán jó választás volt. (bocsi) Szóval idén egy 4k-s EIZO monitor kapta meg az Év Monitorja címet.

Az EISA 29 ország 61 szakfolyóiratának egyedülálló szövetsége. Az évente kiosztott EISA Awards díjakat azon képalkotó és képmegjelenítő eszközök számára ítélik oda, amelyek a legfejlettebb funkciókat korszerű ergonómiai jellemzőkkel és optimális ár-érték aránnyal ötvözik. A Fényképezés kategóriában a Monitor of the Year (Az év monitorja) díjat idén elhódító EIZO ColorEdge CS2740 modellt a következőképpen méltatták:

„A 27 colos EIZO ColorEdge CS2740 monitor 3840 x 2160 képpontos 4k UHD felbontása a Full HD szabvány szerinti érték négyszeresének felel meg. A különféle kreatív feladatokhoz, mint például a képfeldolgozáshoz és videoszerkesztéshez kifejezetten ideális, kiváló minőségű monitor Adobe RGB színtartományt lefedő színskálája élénk színárnyalatú és különösen pontos képmegjelenítést tesz lehetővé. A kiemelkedő képpontsűrűségnek köszönhetően a képek tűélesen jelennek meg. Az olyan elengedhetetlenül fontos funkciókon, mint például a ColorNavigator 7 szoftverrel elvégezhető színkalibráláson kívül korszerű csatlakozói – így többek között az A típusú USB-csatlakozó, valamint a HDMI- és DisplayPort-aljzatok, és mindenekelőtt a C típusú USB-csatlakozók – sokoldalú csatlakoztatást tesznek lehetővé.”

www.eizo.hu

Hirdetés:
0
0