Hirdetés:

BREAKING NEWS

Bréking:

Mint az várható volt, és őszintén szólva kicsit kései döntésnek érzem, de a lényeg, hogy a szervezők végre belátták, hogy le kell fújni az idei Photokina-t (IS).


Hirdetés:
Hirdetés:


Mint ismeretes a koronavírus járvány miatt már egy korábbi nagyszabású fotós rendezvényt, a CP+-t is lefújták, ám a vírus rohamos terjedése miatt a német szervezők úgy döntöttek nem nyitják ki a kapukat, mivel nem tudják garantálni és biztosítani a látogatóknak a megfelelő egészségügyi feltételeket, így a 2020. május 27-30. között megrendezésre kerülő kölni rendezvényt is törölték.

Szerencsétlen szervezőket az ág is húzza, mert már a tavalyit is cancelezték. Akkor az volt az elképzelés, hogy kellő időt hagyva a kiállítóknak termékeik fejlesztéséhez, egy überszuper, és egyben a legnagyobb kiállítást tudják (idén) prezentálni a látogatóknak. Sajnos azonban az élet közbeszólt, így ez az elképzelésük prezentálása tolódik.

A legutóbbi Photokina 2018-ban került megrendezésre, és a szervezők jelenlegi tervei alapján a következő csak 2022. májusában lesz megrendezve, ezzel tulajdonképpen 4 év kiesett. Természetesen felmerül a kérdés, hogy pl. a Canon R5 / R6 bejelentése így mikor lesz, talán várható, hogy már áprilisban bemutatják?

Te mit gondolsz?

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x