Kezdőlap » pletykák » Új Olympus objektívek érkeznek

Új Olympus objektívek érkeznek

Kishírek a nagyvilágból

Ahogy arról a napokban beszámoltunk – tévesen, mivel nem volt egyértelmű a sajtóanyag – az Olympus háza táján tulajdonosváltás zajlik (azon a részlegen, ami a képalkotó eszközökért felelős), aminek köszönhetően várhatóan sokkal jobb és erőteljesebb promóciót fog kapni az 1936 óta működő vállalat.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a friss hír, hogy az Olympus saját Facebook oldalán ismertette, hogy még idén meg fog jelenni 3 db M.Zuiko objektív.
Ez név szerint M.Zuiko Digital ED 150-400mm F4.5 TC 1.25x IS PRO (nem rövid elnevezés – a szerk.)  beépített telekonverterrel, egy M.Zuiko Digital ED 8-25mm F4.0 PRO szintén zoomos nagylátó, továbbá egy macro objektív is.

Továbbá több firmware frissítés is elérhető egyrészt az E-M1X-hez (madárfelismerő AF)?, illetve a streaming vonalon működő vloggereknek is segítséget nyújtanak, így az E-M1X, E-M1, E-M1 Mark II, E-M1 Mark III, illetve E-M5 Mark II modellekhez mind használható az új app.

 

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás

Partnereink:
FOCUS Oktatóközpont / Fotó Oktatás fotóiskola / Soter-Line Oktatási Központ / AB Plusz - VPS SSD csomagok  / AB Plusz SSD webtárhely csomagok / Pragerfoto - Kreatív fotózás / Billingo
Ez itt az Ön helye!
Írjon e-mailt.
Ez is érdekelhet:  Canon EOS 5D Mark IV Firmware