Hirdetés:

Megérkezett: FUJIFILM X100V

Fujifilm X100V
Fujifilm X100V

A FUJIFILM vállalat örömmel jelenti be a FUJIFILM X100V-t (X100V), a legújabb verzióját az ikonikus, hordozható és szórakoztató X100 kompakt digitalis fényképezőgép sorozatnak.

A Fujifilm X100 sorozatának ötödik iterációja, az X100V egy jelentős frissítés a korábbi modellekhez képest. Egy újonnan tervezett 23mmF2 lencsével, fejlett hibrid kereső fejlesztéssel, időjárásállósággal* és egy új dönthető hátsó LCD monitorral rendelkezik számos más frissítés mellett. A legújabb generációs X-TransTM CMOS 4** érzékelő és az X-Processor 4 képfeldolgozó motor segítségével, az X100V minden kreatív felhasználót a szakemberektől a mindennapi képalkotókig egy könnyen használható, mindenre alkalmas és kifinomult eszközzel látja el, amely hihetetlen képminőséget biztosít mind állóképek, mind videofelvételek készítésekor.

Az X100V főbb jellemzői és funkciói:

Hirdetés:


Újratervezett forma a képalkotók igényeihez
Az X100V időtlen vázának felső és alsó burkolata egy darab alumíniumból készült, ami finomított és klasszikus kameratestet eredményez, tiszta szélekkel. A gyönyörű aluminium szatén bevonat, a markolaton, az ISO tárcsán és az objektív tubusán végzett apró finomítások kényelmes fogást és kezelést biztosítanak. Az időjárásállóság első alkalommal jelenik meg az X100 sorozatban, abban az esetben, ha az opcionális AR-X100 adaptergyűrűt és PRF-49 védőszűrőt csatlakoztatja az X100V vadonatúj objektívéhez. Ezenkívül egy új, kétirányba dönthető LCD érintőképernyő került a kamera hátoldalára, és újabb előnyt biztosít a sorozat számára, mivel intuitív érintőképernyő-vezérlést biztosít, így a fotósoknak még több lehetőséget kínál a képek megtekintésére, a komponálásra és a fotózásra.

Egy új objektív, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki bármelyik felvételéből.
Az X100V egy új, 23mmF2.0 lencsével rendelkezik, amely biztosítja, hogy az X-TransTM CMOS 4 érzékelő minden részlete gyönyörűen életre keljen. Továbbfejlesztve a jobb felbontás érdekében, ez az objektív jelentős előrelépést jelent a korábbi X100 verziókhoz képest, de továbbra is ugyanazt a méretet és kompatibilitást biztosítja, mint az elődei. WCL/TCL konverziós lencsék használata, miközben megmarad a 4 fényértékes belső ND szűrő.


Hirdetés:

Az X100V szívében a legkorszerűbb X-TransTM CMOS 4 érzékelő és az X-Processor 4 képfeldolgozó motor kombinációja található. A kivételes 26,1MP-es érzékelő háttérvilágítással rendelkezik, hogy maximalizálja a minőséget és a dinamikatartományt, míg az egyedi színszűrő elrendezés csökkenti a moiré hatást és a fals színvisszaadást aluláteresztő szűrő használata nélkül. A kiváló képminőséget a négymagos X-Processor 4 egészíti ki. Ez a nagyteljesítményű CPU nemcsak a képek gyors és zökkenőmentes feldolgozását biztosítja, hanem egy új algoritmusnak köszönhetően növeli az AF teljesítményt -5EV esetében is.

Ez is érdekelhet:  Megjelent: SONY A7RV

Lásd másképp a világot
Az X100V nagy mértékben továbbfejlesztett hibrid keresője lehetővé teszi a fotók készítőinek, hogy képeik elkészítése érdekében gyorsan és egyszerűen válthassanak a 0,52x-es nagyítású optikai kereső (OVF) vagy a 3,69 millió képpontos OLED elektronikus kereső között. 95%-os képátfedésűa OVF parallaxis-korrekciós keretet biztosít, hogy Ön folyamatos képet kapjon a világról, ahogy van, míg a kamera EVF-je a kép valós megjelenítését biztosítja annak készítésekor. Az elektronikus távmérős kereső (ERF) kiválasztható úgy is, hogy egy kis EVF jelenik meg az OVF jobb alsó sarkában, ami a felhasználó számára egy további lehetőséget biztosít a képalkotásra.

Több, mint egy fényképezőgép
Az X100V lehetőséget nyújt videófelvétel készítésére 4K felbontásban 30 képkocka / másodperces sebesség mellett illetve 1080p felbontásban 120 képkocka / másodperces sebesség mellett, amelyel szuper lassításos efektek hozhatóak létre. A rendkívüli színhűséget igénylő filmkészítők 10 bites 4: 2:2 szín kimenetű felvételt készíthetnek a HDMI porton keresztül, és felhasználhatják a Fujifilm fejlett színvisszaadási technológiáját, hogy a filmszimulációkat, például az ETERNA-t alkalmazzák videóikban. Ezen kívül a felhasználók számos felvételi funkciót vehetnek igénybe, úgy mint a “monokromatikus szín” vagy a “Color Chrome hatás”, hogy kreatív vízióik közvetlenül a rögzített felvételen köszönjenek vissza

www.fujifilm.hu


* Az AR-X100 adaptergyűrű és a PRF-49 védőszűrő együttes használatával

** Az X-TransTM a FUJIFILM Vállalat védjegye vagy bejegyzett védjegye. Az érzékelőnek egyedi, nem periodikus színszűrő rendszere van, amely optikai aluláteresztő szűrő használata nélkül csökkenti a moiré hatás és a fals színek megjelenését.

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.