Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

Három új Nikon Coolpix fényképezőgép

Bemutatták a Nikon COOLPIX zoom termékcsaládjának három új tagját, amelyek kivételes teljesítményüknek köszönhetően az életképek legapróbb részleteit is képesek megörökíteni.

 

A 16 megapixeles Nikon COOLPIX P610 új távlatokat nyit a fényképezés minden területén – az éjszakai felvételektől kezdve a természetfotózásig – a 60x optikai zoomnak köszönhetően, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 120x-ra bővíthető. Az elektronikus kereső és a nagyméretű, 921 000 képpontos, dönthető, nagy fényerejű, RGBW technológiát alkalmazó képernyő kreatív komponálási megoldásokra ösztönzi a fotósokat, a felvételek megosztása pedig azonnal végrehajtható a beépített Wi-Fi2 funkciónak és az NFC3-kompatibilitásnak köszönhetően – elegendő a megfelelő intelligens eszközhöz3 érinteni a fényképezőgépet. A beépített GPS/GLONASS/QZSS segítségével nyomon követheti a fényképezési helyeket, a Dual Detect optikai VR rázkódáscsökkentési funkció pedig biztosítja a fényképezőgép stabilitását, és még maximális zoom, illetve teljes HD (1080/60p) videók – egyetlen gombnyomással indítható – rögzítésekor is garantálja a lenyűgöző képélességet.

 

A 16 megapixeles Nikon COOLPIX L840 fényképezőgéppel igazán egyszerű ráközelíteni az élet különleges pillanataira. A tájképek és az élővilág fotózásához, illetve a családi összejövetelek közeli felvételeihez egyaránt tökéletes a 38x optikai zoom, amely 76x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkció segítségével. Az Automatikus programválasztó segítségével egyszerűen készíthet részletgazdag felvételeket a hold, illetve madarak fényképezésekor, a nagyméretű, dönthető LCD-monitor segítségével egyéni nézőpontokat is kereshet, továbbá egyetlen gombnyomással elindíthatja teljes HD videó (1080/60i) rögzítését. Kedvenc felvételeit a beépített Wi-Fi2 funkció, illetve az NFC3-kompatibilitás révén azonnal megoszthatja.

 

A 20 megapixeles Nikon COOLPIX L340 egy klasszikus formatervű modell, amely kompakt méretei ellenére egymagában képes lefedni a nagy látószögtől a telefotóig terjedő zoomtartományt. A 28x optikai zoom objektív – amely 56x-ra bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval – képes közel hozni a történéseket, az egyetlen érintéssel aktiválható HD videorögzítés révén pedig egy szempillantás alatt válthat át fényképzésről videózásra. A nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés stabilan tartja a fényképezőgépet az éles képek és a gördülékeny videók érdekében, a kényelmes fogású markolat pedig segít minimalizálni az eszköz rázkódását. Kezelése egyszerű, a nagyméretű LCD-monitor pedig kitűnően látható felvétel komponáláskor és lejátszáskor egyaránt, ráadásul a fényképezőgép tápellátását a szinte mindenhol kapható, AA-méretű elemek biztosítják.

 

Nikon Coolpix P610
Nikon Coolpix P610

Nikon Coolpix P610:

 • NIKKOR 60x optikai zoom objektív: A 60x optikai zoom rendkívüli átfogást (24–1440 mm) kínál, és akár 120x-ra is bővíthető a Dynamic Fine Zoom1 segítségével.
 • Dual Detect optikai VR (rázkódáscsökkentés): A továbbfejlesztett rázkódáscsökkentési algoritmus ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását kézi telefotózás esetén.
 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Azonnal megoszthatja felvételeit az egyérintéses Wi-Fi2 gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis3 fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz3 való érintésével.
 • Beépített GPS/GLONASS/QZSS: Fényképezés közben villámgyorsan beolvashatja a pontos helyadatokat a GPS/GLONASS/QZSS nemzetközi műholdas rendszer révén.
 • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő: A nagy érzékenységű képérzékelő segítségével könnyedén készíthetők alacsony zajszintű, éles, tiszta fényképek.
 • Full HD videók: Egyetlen érintéssel hihetetlenül gördülékeny HD videókat (1080/60p) rögzíthet kiváló hangminőséggel – a mikrofon irányítottsága a zoomnak megfelelően változik.
 • Nagyméretű, dönthető LCD-monitor: Kreatív nézőpontok, egyszerű önarcképek – ezeket is kínálja a nagy felbontású, 7,5 centiméteres, 921 000 képpontos dönthető kijelző.

 

Nikon Coolpix L840
Nikon Coolpix L840

Nikon Coolpix L840:

 • NIKKOR 38x optikai zoom objektív: Minden apró részletet megörökíthet a 38x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 76x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5–855 mm.
 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Legyen jelen a közösségi oldalakon, és ossza meg képeit az egyérintéses Wi-Fi2 gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis3 fényképezőgép megfelelő intelligens eszközhöz3 való érintésével.
 • Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CCD-képérzékelő: Garantáltan éles és tiszta felvételek – még gyenge fényben is.
 • 7,5 cm-es, 921 000 képpontos, dönthető LCD-monitor: A dönthető képernyőnek köszönhetően egy gyermek szemmagasságából, illetve tömeg fölötti nézőpontból is fényképezhet.
 • Hold mód és Madárles mód: Az Automatikus programválasztóval elérhetők a nehezen fényképezhető témákra szabott beállítások, így még a hold, illetve a madarak fényképezése is gyerekjáték.
 • Full HD videók: Egyetlen gombnyomással válthat az állóképekről gördülékeny, teljes HD (1080/60i) videók készítésére, a visszajátszás során pedig szerkesztheti is a rögzített videókat.

 

Nikon Coolpix L340
Nikon Coolpix L340

Nikon Coolpix L340:

 • NIKKOR 28x optikai zoom objektív: Örökítsen meg minden eseményt a 28x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom1 funkcióval 56x-ra bővíthető, átfogása pedig 22,5–630 mm.
 • Kezelése egyszerű: A kényelmes markolat és az egyszerű vezérlőkiosztás teljesen magától értetődővé teszi a fényképezőgép kezelését.
 • 20 megapixeles CCD-képérzékelő: Az érzékeny képérzékelő éles és részletgazdag képeket készít, így lehetővé teszi remek fénykép- és plakátméretű nagyítások készítését.
 • Nagy látószögű átfogás: Mindig az események közelében lehet a mindennapi életben és rendezvényeken egyaránt: a zoom objektív a nagy látószögtől a telefotóig minden helyzetben tökéletesen helyt áll.
 • HD videók: Készítsen videót a különleges pillanatokról! A külön videofelvétel gombbal egyszerűen átválthat a fényképezésről HD videók (720p) készítésére.
 • Célkereső AF: A Célkereső AF gyorsan és pontosan beazonosítja a témát és automatikusan beállítja az élességet, így mindig elmosódásmentes felvételeket készíthet.

 

Megjegyzés:

 • 1A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.
 • 2A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” elnevezésű (iOS és AndroidTM rendszerekkel kompatibilis) alkalmazását.
 • 3A Near Field Communication (NFC) funkció AndroidTM (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az intelligens eszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” elnevezésű alkalmazását és a képátviteli beállításokat.

www.nikon.hu

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
 • 986
 • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x