Hirdetés:
hírek

Firmware frissítés a STYLUS 1 fényképezőgépekhez


Megjelent az Olympus átfogó, előnyeit tovább bővítő firmware frissítése a kategóriateremtő STYLUS 1 kompakthoz. A Firmware Upgrade v2.0 a 2014-ben red dot design award díjazott gépnek nagyobb gyújtótávolság-tartományt és még szélesebb (22.4mm*) nagylátószöget hoz. Az új firmware emellett a STYLUS 1 tulajdonosoknak az időzített sorozatfelvétel és a Time Lapse videofelvétel kreatív lehetőségeit is kínálja – mely funkciók igen népszerűek az Olympus prémium kategóriáját képviselő OM-D fényképezőgépek használói között.

A széleskörű fejlesztés gyümölcse az OI.Share v2.5 alkalmazással való kompatibilitás, mely okostelefonról történő kioldó-távvezérlést jelent. Az új firmware ingyenesen letölthető az Olympus Digital Camera Updater weboldalról.

D-SLR jellemzők – a súly nélkül

Olympus

A STYLUS 1 Firmware Upgrade v2.0 által a nagyteljesítményű kompakt tulajdonosai igazán lenyűgöző tájképeket és beltéri fotókat készíthetnek mindenféle nehéz felszerelés nélkül. A fényképezőgép kompatibilis az Olympus extravékony WCON-08X nagylátószög konverterével (mely a CLA-14 adapterrel használható), mely így együttesen akár 22,4mm* nagylátószöget eredményez, az 1:2.8 rekeszérték meghagyásával.

A gondtalan fotózás szerelmesei értékelni fogják az új Step Zoom funkciót, melynek köszönhetően a zoom az általánosan használt, 35mm-ekvivalens értékben jelenik meg – így nincs szükség a sokszor kényelmetlen gyújtótávolság-érték átszámításra. A gyújtótávolság érték az elektronikus keresőben a D-SLR gépekhez hasonlóan 35mm-ekvivalens értékben látható.


Hirdetés:

A frissítés további kreatív és felhasználóbarát jellemzőkkel ruházza fel a STYLUS sorozat már egyébként is kiváló képességekkel büszkélkedő vezérmodelljét. Az új, időzített sorozatfelvétel móddal akár 999 kép készíthető, 1 másodperc és 24 óra között beállítható időközökkel – így olyan látványos témák is rögzíthetők, mint a csillagok mozgása, vagy a járókelők sokfélesége.

A Small Target AF segítségével rendkívül pontos élességállítás valósítható meg, míg a Focus Peaking könnyebbé teszi a manuális fókusz használatát az éppen éles terület éleinek fekete, vagy fehér kiemelésével.

STYLUS 1 Firmware Upgrade v2.0 FŐBB JELLEMZŐK:

  • Kompatibilitás az extravékony és könnyű WCON-08X nagylátószög konverterrel és a CLA-14 adapterrel – akár 22.4mm* nagylátószög 1:2.8 rekeszértékkel, nehéz felszerelés nélkül
  • Időzített sorozatfelvétel és Time Lapse videofelvétel az akár 24 órán túlnyúló témák megörökítéséhez
  • Kompatibilitás az OI.Share v2.5 alkalmazással a WiFi-n keresztül, okostelefonról történő kioldó-vezérléshez
  • Step Zoom funkció a közkedvelt 35mm-ekvivalens gyújtótávolság érték használatához, 28mm-től 300mm-ig
  • 35mm-ekvivalens gyújtótávolság értékek megjelenítése az LCD kijelzőn és az elektronikus keresőben is
  • Small Target AF a lehető legpontosabb élességállításhoz
  • Focus Peaking funkció a manuális fókusz egyszerű használatához
  • A firmware ingyenesen letölthető az Olympus Digital Camera Updater weboldalról

www.olympus.hu

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük