Hirdetés:

Godox SZ200 Bi

Godox SZ200 BI

Alig telt el pár nap a Godox AD100Pro vaku bejelentése óta, máris újabb vakut dobott piacra a kínai gyártó. A Godox SZ200 Bi nevet viselő ledes vakut elsősorban a videósoknak szánják, de természetesen a fotósokat is ugyan úgy ki fogja szolgálni, akinek pont erre van szüksége.

Teljesítményét tekintve 200 Ws-on adja le a fényét, aminek CRI indexe a mérések alapján 97, szóval igen jónak mondható. 32.500 LUX fényerő 1 méteren belül azt hiszen kellően szemöldökráncolós, miközben a gyártó azt is állítja az új masináról, hogy van 8 db előre beprogramozott effektje, amit elsősorban a cinemásoknak szántak (vaku,villanás,törött körte-ne kérdezd mi ez, TV,gyertya,tűzijáték,SOS).  Maradva a számoknál színhőmérséklete 2800-6500 K között állítható, szóval lefedi az egész spektrumot. A vaku fényereje dimmerelhető 0-100-ig, sőt a legjobb, hogy wireless-en keresztül (50 méteren belül), vagy akár a Godox appról is tudjuk a vakunkat szabályozni, utóbbi esetében szinte mindent beállíthatunk rajta (a vaku dőlését pl. nem. :J ), így hozzá sem kell nyúlni, ami most a pandémia idején előny… sicc.


Hirdetés:

Hátul van egy viszonylag nagynak mondható színes LCD kijelző, amin jól láthatóak az értékek. Ami még cukiság, hogy elől zoomolható a fej 20°-65°-ig, ami király újítás.
A vakufej csatlakozása természetesen Bowens, így minden olyan fényformáló ráhelyezhető, ami ezzel kompatibilis.
Apró szépséghibája, hogy 2,5 kilót nyom a kicsike.

Hirdetés:


Ez is érdekelhet:  Megjelent: Canon RF 135mm F1.8L IS USM + egy vaku

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x