Hirdetés:

Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2020

Megjelent a népszerű Photoshop ( vagy ahogy sokan egyszerüsítve nevezik PS – továbbiakban) legújabb kiadása, ahol a szoftvergyártó nem titkoltan az ún. Adobe Sensei AI  technológiára ment rá, de mit is jelent ez?

Ez tulajdonképpen a mesterséges inteligencia vonalán tudja azt, hogy bizonyos elemeket kiválatszva mit akarunk. :J OK, ez kicsit sarkított, de az látszik, hogy az új változatban erősen rámentek az amatőr felhasználókra, akik – azt hiszik – hogy a szépen megcsinált kreatív anyag mintájára pillanatok alatt el tudnak készíteni majd egy profi képet. Félre ne értse senki, nem lebecsülés, de például nehezen hiszem el, hogy a kijelölés bármilyen kép esetében olyan nagyon egyszerű lenne, mint a videón, vagy a szelektív kijelölés, vagy a régi képek feljavítása, stbstb.


Hirdetés:
Hirdetés:


Aki rámegy az Adobe honlapjára egyből látni fogja miért írtam a fenti sorokat. Számomra azonban nem világos, hogy milyen olyan tényleg hasznos funkció került még bele, ami valóban egy fotós számára hasznos lehet – mert azért tegyük a szívünkre a kezünket, elsősorban ők a célcsoportja a PS-nek. :J

Te mit gondolsz kell ez a sok csilivili?

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

 

 


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: