Kezdőlap » hirek » Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2020

Megjelent az Adobe Photoshop Elements 2020

Megjelent a népszerű Photoshop ( vagy ahogy sokan egyszerüsítve nevezik PS – továbbiakban) legújabb kiadása, ahol a szoftvergyártó nem titkoltan az ún. Adobe Sensei AI  technológiára ment rá, de mit is jelent ez?

Ez tulajdonképpen a mesterséges inteligencia vonalán tudja azt, hogy bizonyos elemeket kiválatszva mit akarunk. :J OK, ez kicsit sarkított, de az látszik, hogy az új változatban erősen rámentek az amatőr felhasználókra, akik – azt hiszik – hogy a szépen megcsinált kreatív anyag mintájára pillanatok alatt el tudnak készíteni majd egy profi képet. Félre ne értse senki, nem lebecsülés, de például nehezen hiszem el, hogy a kijelölés bármilyen kép esetében olyan nagyon egyszerű lenne, mint a videón, vagy a szelektív kijelölés, vagy a régi képek feljavítása, stbstb.

Aki rámegy az Adobe honlapjára egyből látni fogja miért írtam a fenti sorokat. Számomra azonban nem világos, hogy milyen olyan tényleg hasznos funkció került még bele, ami valóban egy fotós számára hasznos lehet – mert azért tegyük a szívünkre a kezünket, elsősorban ők a célcsoportja a PS-nek. :J

Hirdetés:

Te mit gondolsz kell ez a sok csilivili?

 

 

Petyusz
Social:
Latest posts by Petyusz (see all)

Hírlevél feliratkozás


Ez is érdekelhet:  Megjelent: Yongnuo YN455 mft kamera

Impresszum