hírek

Fujifilm Instax Mini Link nyomtató

 

A FUJIFILM bejelentette legújabb mini nyomtatóját, ami kis méretének és praktikus funkcióinak köszönhetően, akár a zsebben, vagy övtáskában is elfér, és bárhol kinyomtathatjuk legkedvesebb fotóinkat.

A Link kiváló minőségű instax nyomatokat készít okostelefonon elmentett képekből a dedikált alkalmazás*1 segítségével Bluetooth*2 kapcsolaton keresztül. Az alkalmazásban megtalálható egy olyan funkció, amellyel kiválasztható egy videóból a legjobb képkocka a nyomtatáshoz, valamint számos egyedi és szórakoztató funkció, amelyeket több személy használhat, például egy kompatibilitási ellenőrzőt, amely megvizsgálja a kompatibilitást Ön és barátja vagy valaki más között, illetve egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy több ember elküldje kedvenc képeit okostelefonjáról a nyomtatóra, amiket ezután összeállít egyetlen instax nyomattá. A tenyérnyi, kompakt nyomtató mindössze 200 g tömegű, és kiváló hordozhatóságot kínál, így ezt a szórakoztató eszközt bárhova elviheti, hogy élvezze a fotózási lehetőségeket.

A Link elnyerte a 2019-es Good Design Award díjat kompakt és könnyű kialakításának elismeréseként, amelynek célja a hordozhatóság és az egyszerű, mégis intuitív kezelhetőség.

A vállalat továbbá kiad egy új instax mini filmet is „MERMAID TAIL” néven, amely fényes kerettel kiegészíti a képek ragyogását és tovább fokozza az instax nyomatok élvezeti értékét.

Az új Link nyomtató megörökölte az instax sorozat összes funkcióját, hogy gyorsan és könnyedén kiváló minőségű nyomatokat készítsen, miközben a speciális alkalmazással különféle kiegészítő funkciókat kínál, amelyek sok ember számára élvezetesek lehetnek, ideértve a „Video Print” funkciót is egy videó döntő pillanatának nyomtatásához. A „Match Test” funkció teszteli az Ön kompatibilitását egy barátjával vagy valakivel, aki közel áll Önhöz, és egy pillanatnyi várakozást biztosít, amíg megjelenik az eredmény a képpel együtt az instax nyomaton. A „Party Print” funkció egyetlen nyomtatot hoz létre több, legfeljebb öt személy okostelefonjáról származó képből, és fokozza az izgalmat, amikor mindenki arra vár, hogy megnézze, milyen képet küldött be mindenki más. A nyomtató tökéletes eszköz lehet, hogy élénk energiával töltsön fel minden összejövetelt.

A Link főegységének beépített mozgásérzékelője van. Ha fényképeket készít az okostelefonon a nyomtató alkalmazásából, a Link segítségével távolról vezérelheti a kamera működését. Például közelíthet úgy, hogy a középső bekapcsológombot lefelé fordítja, és távolíthat a felfelé fordításával, a zár kioldásához pedig engedje el a bekapcsológombot. A Link távvezérlőként is funkcionál, hogy az okostelefon kamerájával könnyedén lefényképezhessen egy nagy embercsoportot. A Link intuitívan működtethető, mivel lehetővé teszi, hogy újra kinyomtassa a képet, miközben a Linket úgy tartja, hogy a nyomat vége lefelé mutat, és megnyomja a középső gombot, a képet pedig átviheti a nyomtatóra felfelé pöccintéssel (ujját felfelé húzva a képernyőn) az alkalmazásban. A főegység mindössze 200 g súlyú, és fémes alapanyagot használ a kulcsfontosságú részekhez, például a közepén található bekapcsológombnál az egy egyszerű, de divatos kialakítás érdekében.

Az 1998-ban bevezetett „instax” instant kamerák sorozatát Japánban szeretetteljesen „Cheki” néven emlegetik, ahol több mint 20 éve széles körű népszerűségnek örvend. Jelenleg világszerte több mint 100 országban, többek között Japánban, Európában, Amerikában és Ázsiában értékesítik, a világon összesen 45 millió*3 értékesített egységgel. Széles körű népszerűségnek örvend, mivel olyan eszköz, amely valós kommunikációt teremt; sok felhasználó mondja, hogy „Jó szórakozást megosztani az élet értékes pillanatait instax nyomatok formájában. Valóban érzem a kapcsolatot a barátokkal, amikor instax nyomtatványokat adok nekik.”

www.fujifilm.hu


*1: Egy ingyenes alkalmazás, amely kompatibilis az Android-telefonokkal és az iPhone készülékekkel. Android-telefonokhoz letölthető a Google Play áruházból, iPhone-ra pedig az App Store áruházból.

Az Android és a Google Play a Google Inc. védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az iPhone és az App Store az Apple Inc. védjegyei. Az iPhone védjegyet Japánban az iphone Co., Ltd. engedélyével használják.

*2: A Bluetooth® védjegy és embléma a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei. A FUJIFILM Corporation ezeket a védjegyeket licencszerződés alapján használja.

*3: A kamerák és nyomtatók teljes szállítmányai

 

Hirdetés: