Hirdetés:

A Nikon hivatalos közleményben tudatta a fotós szakma szerelmeseivel, hogy várhatóan még idéán, vagyis 2021-ben megjelenik a legújabb milc vázuk, ami “forradalmian újdonságos” lesz minden téren.

Sajtóbejelentés

Nikon Z9 / A fényképezőgép külseje eltérhet a fenti képtől.

A Nikon örömmel jelenti be a Nikon Z-bajonetthez való első vezető fényképezőgép fejlesztését: a Z 9 fényképezőgépet. A teljes képes (Nikon FX formátumú) tükör nélküli fényképezőgép a tervek szerint 2021-ben fog megjelenni, és jelentős technológiai és teljesítménybeli ugrást jelent majd.

Hirdetés:


A Z 9 egyesíti a Nikon úttörő technológiáit annak érdekében, hogy a Nikon történetének legjobb állókép- és videofelvételi teljesítményét hozza el. Új fejlesztésű, FX-formátumú, rétegelt CMOS-érzékelőt és új képfeldolgozó rendszert használ. A Z 9 fényképezőgép a profik, a lelkes haladó fotósok és a filmesek egyre bővülő igényeinek megfelelően támogatja a 8K-s videorögzítést, valamint a különböző, videóval kapcsolatos műszaki adatokat, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek és munkafolyamatoknak egyaránt megfelelnek.


Hirdetés:

A Z 9 korábbi digitális SLR és tükör nélküli fényképezőgépekét meghaladó kivételes teljesítménye és kezelhetősége páratlan élményt nyújt a felhasználók számára.

* A termék megjelenésével kapcsolatos információk egy későbbi időpontban lesznek elérhetők.

 

Specifikációban nem sokat árultak el, ahogy ez a sajtóanyagból is látszik, de egy  korábbi cikkünkben már elemeztük, hogy mi várható az új vázban. Meglátjuk ezekből mi valósul meg, de az már szinte biztosra vehető, hogy a tokiói olimpián – ha lesz – már látni fogjuk ezt a gépsárkányt (a D6 mellett).
Amúgy a legfrissebb hírek szerint külföldieket nem engednek be az olimpiára.

Te mit gondolsz erről a vázról? Írd meg kommentben.


Hírlevél feliratkozás

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x