Hirdetés:

A NIKON a 2013-as évet egy új szolgáltatással indítja, amit elsősorban – de nem kizárólag – a NIKON géptulajdonosok részére fejlesztett ki. A Nikon Image Space névre keresztelt képmegosztó szolgáltatásával bárki könnyedén feltöltheti képeit és megoszthatja azokat ismerőseivel, barátaival, bárkivel. Alap esetben minden regisztrált 2 GB tárhelyet kap (a honlapra bárki regisztrálhat, géptípustól függetlenül), de a NIKON tulajdonosok összesen 20 GB-al rendelkezhetnek majd, ha megadják gépük sorozatszámát. Mindezt ingyenesen kínálja a cég.
Nagy előnye, hogy nem csak képeket oszthatunk meg, hanem akár videókat is. A rendszerben nem csak képeinket tárolhatjuk, de megoszthatjuk azokat, jelszóval védhetjük ( így csak azok láthatják a képeinket, akiknek megadtuk a jelszót), vagy rendszerezhetjük is. A képeken túl videókat is tárolhatunk rajta.

A NIKON 2013. január 28-án (hétfőn) indítja el a képmegosztó/ tároló rendszerét, amit a http://nikonimagespace.com linken lehet elérni.

Pár ismérv a rendszerről:nikon-image-space


Hirdetés:
  • kétféle felhasználó típus támogatása (általános felhasználó és NIKON géptulajdonos)
  • letisztultabb kezelőfelület
  • gyors reagálás az utasításokra (gyors rendszer), a képfeltöltés, kép módosítás után hamar elmenti azokat
  • facebook, twitter megosztás

Nos, ezeket jelentette be a NIKON, de hamarosan meglátjuk, hogy mindez megvalósult-e.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

Hirdetés:


 

www.nikon.com


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x