Hirdetés:

2019 legjobb természetfotói

Forgótánc – Potyó Imre (1. hely)

 

Május 24-én, az európai nemzeti parkok napján online tartotta meg a Varázslatos Magyarország a VM X. rendezvényét, azaz a 10. természetfotó díjátadóját. A nézők megtudhatták, kik lettek a 2019-es versenyévad legsikeresebb természetfotósai, és megcsodálhatták nemzeti parkjainkban készült fotókat egyedülálló természeti jelenségekről, és az állatvilág rejtett életéről. Varázslatos tájképek és drónfotók, madarak és emlősök mindennapi életének békés és feszültségtől izzó képei, állatok, ahogyan még sosem láttuk őket.

A dal klipjének szintén otthont adó Duna-Ipoly Nemzeti park ikonikus helyén, a Kisoroszi Szigetcsúcson a nézők bepillantást nyerhettek a VM 10. kiállításának rendhagyó installációjára is. A varázslatos fotók a 7db 2×2 méteres prémium nyomatokra készült mobil kiállítás paravánokon először a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, majd a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválon, és a Magyar Természettudományi Múzeumban lesznek megtekinthetőek.

Hirdetés:


A díjazottakat a VM dalának két szereplője, Csasznyi Blanka Flóra táncművész, és Puskás Peti, a The Biebers frontembere jelentette be.

A havi pályázatok össz ranglistájának első három helyezettje:


Hirdetés:
  1. Potyó Imre
  2. Daróczi Csaba
  3. Litauszki Tibor

***

Az online esemény egyik kiemelkedő momentuma a VM dalának bemutatója volt. A Csak egy pillanat című dalt a Gold Record jegyezi, és Lábas Viki a Margaret Island énekesnője, Trokán Nóra színművésznő, Puskás Peti a The Biebers és Buzás Bence a Stolen Beat frontembere énekeltek fel.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

A dal mind mondanivalójában, mind pedig hangulatában tökéletesen tükrözi a VM szellemiségét. A fülbemászó dallamokkal fűszerezett sorok, arra buzdítanak minket, hogy ismerjük meg és értékeljük hazánk természeti szépségeit, járjuk be és óvjuk nemzeti parkjaink rejtett vidékeit és páratlan élővilágát.

Varázslatos Magyarország


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: