Hirdetés:

Három új Sony CyberShot fényképezőgép

A Sony a napokban bővítette CyberShot családját három új fényképezőgéppel; a WX300 a világ legkisebb és legkönnyebb1 20-szoros optikai zoommal rendelkező kompaktja, a HX300 egy Carl Zeiss objektívvel felszerelt DSRL, míg a TX 30 egy szupervékony fényképezőgép, ami a legkisebb zsebben is könnyedén elfér.

Lássuk mindezt részletesen.

 

Cyber-shot™ WX300

Hirdetés:


Sony CyberShot WX300
Sony CyberShot WX300

Az Exmor R™ CMOS érkézelővel és a Sony által fejlesztett G-objektívvel felszerelt fényképezőgépbe az előző generációs Cyber-shot™ fenyképezőgépekhez képest közel 3,6-szor gyorsabb autofókusz2 és kétszer hatékonyabb optikai képstabilizátor3került, ami együtt biztosítja a kiváló minőségű, elmosódásmentes képek készítését. Továbbá az ActiveMode használata tovább növeli a stabilitást 20-szoros zoomnál, valamint mozgókép rögzítésénél is.

A Sony WX-300-ban beépített Wi-Fi is található, ami lehetővé teszi a fényképezőgép több funkciójának okostelefonról történő irányítását, illetve a képek és videók átküldését az ingyenesen letölthető Sony PlayMemories Mobile alkalmazást használó okostelefonokra és tabletekre is. Továbbá a fényképezőgépen található képek vezeték nélkül kiküldhetők a Wi-Fi-vel rendelkező televíziók képernyőjére, vagy átküldhetők a számítógépre a PlayMemories™ Home alkalmazás segítségével.

Az új fényképezőgép a kis mérete ellenére közel 500 kép elkészítésére képes egyetlen feltöltéssel.

 

Cyber-shot™ HX300

Sony CyberShot HX300
Sony CyberShot HX300

Az új DSLR-jellegű kompakt fényképezőgép egy Carl Zeiss Vario-Sonnar T* nagylátószögű objektívvel és 50-szeres optikai zoomtartománnyal rendelkezik, ami kiválóan alkalmassá teszi a részletgazdag képek elkészítésére. Az objektívre T* bevonat került, ami biztosítja a visszaverődések és becsillanások elkerülését, míg a Super ED és ED üvegtagok csökkentik a kromatikus aberrációt, hogy mindig jó minőségű, éles képeket készítsen.

Továbbá az új Sony Cyber-shot™ HX300-ba épített továbbfejlesztett optikai képstabilizátor, valamint a telefotó módban – az elődmodellhez képest ‒ közel kétszer gyorsabb autofókusz együttesen eredményezi az elmosódásmentes képek készítését.

A fényképezőgép DSLR-jellegű vázára ergonomikus kialakítású markolat, valamint olyan szabályozó/beállítógombok és tárcsák kerültek, amelyek a DSLR típusú készülékeken is megtalálhatók. Ezen felül a gépet egy „Multi Terminal” csatlakozóaljzattal is felszerelték, ami lehető teszi a Sony egyre növekvő számú kiegészítőinek a használatát is.

 

Sony Cybershot TX30
Sony Cybershot TX30

 

 

Cyber-shot™ TX30

Az 5-szörös optikai zoommal felszerelt Cyber-shot™ TX30 a világ legvékonyabb kompakt fényképezőgépe4, amely 10 méter mélységig vízálló5. A készülék víz-, por-, fagy- és ütésálló kialakításának köszönhetően kiváló útitárs úszáshoz, könnyűbúvárkodáshoz, síeléshez vagy bármilyen extrém körülmények közötti fotózáshoz.

A fényképezőgépbe egy új, 15-szörös nagyítással6 bíró MagnifyingGlass Plus mód (extra makró mód) került, amely a fényképezőgépbe épített LED segédfénnyel használva még gyenge fényviszonyok között is részletgazdag ráközelített felvételeket eredményez.

 

 

Intelligens Cyber-shot™ sorozat

A legújabb Cyber-shot™ WX300, HX300 és TX30 modellek kristálytiszta, részletgazdag képeit és a FullHD-ban rögzíthető videók képminőségét az Exmor R CMOS szenzor biztosítja.

Az új Cyber-shot™ gépek még több fényképezési szituációt képesek felismerni, beleértve a gyengén megvilágított jeleneteket is. A SuperiorAuto mód használatával már mellőzhető a helyes beállítás megtalálásának kényelmetlensége is.

Ez is érdekelhet:  Megvannak a győztesek - VII. MediaMarkt fotópályázat

A fényképezőgépekbe továbbá számos művészi képhatás is beépítésre került, mint például a játék-fényképezőgép, élénk szín, lágy High-key világ vagy a részleges színkiemelés.

Ezen felül az új Cyber-shot™ fényképezőgépek (WX-300 és TX-30) újdonsága a ”Szépitő hatás”, mely simább, ráncmentes bőrt varázsol, a félig lezárt szemeket tágabbra nyitja, kifehéríti a fogakat és csökkenti a homlok becsillanását. A funkció számos korábbi számítógépes képszerkesztő utómunkálatot válthat ki.

Az új modellekbe Advanced Flash (továbbfejlesztett vaku) is került, ami tovább fokozza a fényképezőgép érzékenységét, így azonos fénymennyiségnél a korábbi modelleknél jobban képes megvilágítani a távolabbi tárgyakat is. A szélesebb vakutartomány különösen hasznos beltéri vagy sötétedéskor készített fényképek esetén.

A 2013-as új Cyber-shot™ modellek kompatibilisek az új TRILUMINOS Colourral, így a TRILUMINOS képernyővel felszerelt BRAVIA televíziónkon még részletgazdagabban és szélesebb színpalettával láthatók a felvételek.

Az új Cyber-shot™ TX30 és HX300 áprilistól, a WX300 májustól lesz elérhető Magyarországon.

 

Technikai jellemzők:

Cyber-shot™ WX300

Cyber-shot™ TX30

Cyber-shot™ HX300

Objektív

Sony G Lens

Carl Zeiss

Vario-Tessar

Carl Zeiss

Vario-Sonnar T*


Hirdetés:
Optikai zoom /Tiszta képnagyítás

20x / 40x

5x / 10x

50x / 100x

Érzékelő típusa / Effektív megapixel

Exmor R™ CMOS 18.2MP

Exmor R™ CMOS 18.2MP

Exmor R™ CMOS 20.4MP

Full HD felvétel

1920 x 1080 50i

1920 x 1080 50i

1920 x 1080 50p

BIONZ processzor

Van

van

Van

LCD

3.0-type, 460k dotClearPhoto

3.3-type, 1229k dot OLED

3.0-type, 921k dot

XtraFine

Javított automata mód (EnhancedSuperiorAuto)

Van

Van

Van

Fejlesztett optikai képstabilizátor (OpticalSteadyShot)

Van

Van

Van, továbbfejlesztett lencserendszerrel

Advanced Flash

Van

Van

Van

BeautyEffect

Van

Van

Nincs

Wi-Fi

Van

Nincs

Nincs

TRILUMINOS Colour

Van

van

Van

 

  1. A bejelentés idejében, a 20-szoros vagy annál nagyobb optikai zoommal rendelkező kompakt fényképezőgépek között
  2. CIPA sztenderd, belső mérések. Hozzávetőleges érték, a tényleges érték a fotózás körülményeitől függ
  3. Zársebesség összehasonlítása a szélső zoomtartományban telefotó módban: Belső mérés
  4. A bejelentés idejében, az optikai zoommal rendelkező, vízálló fényképezőgépek között.
  5. Vízállóság IEC60529 IPX8-al megegyező. A fényképezőgép 60 percig működőképes 10 méter mélységig.

Porállóság IEC60529 IP6X-szel megegyező

Ütésállóság megfelel a MIL-STD 810F Method 516.5-Shock sztenderdnek. A terméket másfél méterről ejtették rá egy 5 cm vastag rétegelt lemezre, majd működőképes maradt. A termék nem megfelelő használat vagy körülmény között meghibásodhat vagy romolhat a teljesítménye. Alacsony hőmérséklet esetén az akkumulátor élettartama csökkenhet.

  1. Maximum nagyítási arány 35 mm-rel megegyező; digitális zoommal és 1 cm-es objektív/tárgy távolsággal. A digitális zoom miatt a képminőség korlátozott.

www.sony.hu

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 950
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x