Kezdőlap » hirek » Sony NEX-3N egy új MILC kompakt

Sony NEX-3N egy új MILC kompakt

Sony-NEX-3N-front

Sony-NEX-3N

Az új cserélhető objektíves, szuper kompakt Sony NEX-3N fényképezőgép hihetetlenül könnyű, egyszerűen használható, és professzionális képminőségének köszönhetően kiváló választás komoly és amatőr fotósoknak egyaránt.

A mindössze 210 gramm körüli tömegével a Sony NEX-3N a világ legkisebb és legkönnyebb tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépe (MILC), amelyben nagyméretű Exmor APS HD CMOS szenzor található*. Emellett egy továbbfejlesztett BIONZ processzorral is felszerelték, amely egy új, területspecifikus zajcsökkentő algoritmussal együttműködve biztosítja a magas szintű képalkotást még gyengén megvilágított belső terekben, akár ISO 16000 érték mellet is.

Továbbá a készülék a Sony első olyan NEX cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely támogatja az új Sony BRAVIA televíziókban is megtalálható TRILUMINOS színalkotó technológiát, amely az ultra realisztikus, még élénkebb és természetesebb színvilágért felelős.

Hirdetés:

Fotózás egyszerűen

A Sony NEX-3N kézbe illő markolatának és a 180 fokban átfordítható 7,5 cm-es LCD kijelzőjének köszönhetően kiválóan alkalmas az önportrék készítéséhez. A házra ujjheggyel is könnyedén állítható zoomkar került, amellyel egykezes önportré készítés esetén a digitális zoom, míg egy kompatibilis objektív használata esetén a fókusztávolság állítható.

A fényképezőgép egyszerű használatában az Auto Object Framing funkció is fontos szerepet játszik, amely automatikusan felismeri a képen látható tárgyakat, személyeket, majd a körülményekhez képest a lehető legjobb kompozíció szerint vágja meg a képet.

Kiegészítők választéka

Hirdetés:

Jelenleg 13 kiváló minőségű E-bajonettes telefotó, nagylátószögű, zoom- és makroobjektívekkel használható ki az új NEX-3N tudása, de egy LE-EA adaptergyűrű segítségével további 35 A-bajonettes objektív állhat rendelkezésünkre. Emellett a kiegészítők teljes tárháza elérhető a fényképezőgépre a stílusos hordtáskáktól az elemtartókig.

Az új Sony NEX-3N fényképezőgép március végétől jelenik meg a magyarországi elektronikai boltok polcain.

 

Technikai jellemzők:

Modell
NEX-3N
Képalkotó szenzor Exmor APS HD CMOS körülbelül 16.1 effektív megapixel
Autofókusz-rendszer Kontraszt érzékelés 25 AF ponttal
Érzékenység Állóképeknél: ISO 200 – 16000Mozgóképnél: ISO 200 – 3200
Videorögzítés AVCHD 50i/25p
Optikai kereső N/A
LCD-kijelző 7.5cm / 3.0-type 460000 LCD-képpont, 180° állítható kijelző
Sorozatkép-rögzítés 4 képkocka/mp
Képi hatások 11 mód, 15 effektus
Méretek körülbelül 109.9 x 62.0 x 34.6 mm
Tömeg (akkumulátorral és memóriakártyával) Körülbelül 269 g
Tömeg (csak váz) Körülbelül 210 g
Akkumulátor-élettartam (kb.) 480 kép
Csatlakozók/Interfész Multi/Micro USB* (töltést is lehetővé tesz); HDMI Type D*Támogatja a Micro USB kompatibilis eszközöket 
Beépített vaku GN4; ISO 100·m / (GN6; ISO 200·m)

*2013 februárjában az APS-C szenzorral és beépített vakuval felszerelt cserélhető objektíves fényképezőgépek között

www.sony.hu

Social:
Latest posts by FotósHírek.hu (see all)

Hírlevél feliratkozás


Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése

Impresszum

0
Írd meg a saját véleményedet.x