Hirdetés:

Oszd meg barátaiddal:

Jön az Instagram fényképezőgép

Bizonyára már Te is hallottál az Instagram nevezetű programról. A lényege, hogy az okostelefonnal készített képeinket pár előre leprogramozott effekt segítségével átvariálhatjuk kedvünk szerint, majd azt megoszthatjuk az Instagram rendszerben, illetve posztolhatjuk (szép magyarosan) is a közösségi oldalakra.

Nos, ezt a piacot meglovagolva – bár nem volt könnyű – a Socialmatic projekt életre kell egy igazi kézzel fogható fényképezőgépben. A projektet hosszas keresgélés és egyeztetések után a Polaroid vette kézbe. A cég már ismert az ilyen jellegű “fotózom és kinyomtatom” technológiákban, hiszen ki ne emlékezne a jó öreg Polaroid gépekre. Amikor azonnal ki tudtad nyomtatni a készített képeket egy papírra egyenesen a fényképezőgépből. Ezt a technológiát követi az Instagram fényképezőgép is, de belecsempészve pár technológia újítást a 21. századnak megfelelően. A kezelőfelület megmarad az eredeti és jelenleg is használtnak.

Socialmatic Polaroid instagram kamera
Socialmatic Polaroid instagram kamera

A fényképezőgép nem csak kinyomtatja a képet azonnal a sablonra, de meg is oszthatjuk azt az Instagram programon keresztül, amit tovább oszthatunk akár a Facebookra. Ezt a beépített Wi-Fi segítségével oldhatjuk meg, de rendelkezni fog Bluetooth-al is. A rendszer 16 GB belső memóriát kap, és azt is tudni már, hogy Androidos rendszer alatt fog futni, továbbá egy 4.3 inches érintőkijelzője is lesz. Minden az Instagram rendszer alapján és a kinézetével pontosan meg fog egyezni. Egy QR kód is benne lesz, így a kinyomtatott képen ez rajta fog szerepelni, így egy gombnyomással követheted a készítőjét az Instagram platformon.

A megjelenés még várat magára. Sajtóinformációk szerint 2014. tavaszára tehető.

Hirdetés:
Ez is érdekelhet:  EISA 2023: 5 díj a SONY-nak
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 1 014
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x