Oszd meg barátaiddal:

Újabb Instagram őrület

Pár napja debütált az Instagram legújabb fejlesztése a HYPERLAPSE. Ezen idő alatt már többmilliónyi letöltést tudhat maga mögött a cég. A program használata nagyon egyszerű, mindössze a videó rögzítő gombot kell megnyomnunk és már mehet is a filmkészítés.  A HYPERLAPSE-t, ha két szóban kellene jellemezni, akkor “gyorsított videofelvétel” a leginkább jellemző rá. A HYPERLAPSE a készített videót gyorsítja fel / vagy épp lassítja le, ezzel adva az egésznek egy különös hangulatot, érzetet. 1-12x gyorsítás között választhatunk, aminek kiválasztása nagyban függ a készített témától is, de ezt a felvétel elkészítése után tudjuk módosítani.

Maga az Instagram fotók is egyfajta külön érzésvilág, nem a megszokott képet látjuk viszont, ám pont ez a remek benne, ezért szeretik milliónyian használni idősebbek és fiatalok, amatőrök és fotósok egyaránt.  A programot úgy csinálták meg, hogy egy képstabilizátor kiegyenlíti a kéz remegése által keltett bemozdulásokat. Ezt úgy oldották meg, hogy a teljes képmezőből a program levág egy bizonyos részt és azon belül végzi el a korrekciót. Ezzel szinte biztosra vehető – hacsak nem egy mező közepén döcögünk traktorral -, hogy videónk úgy fog kinézni, mintha egy tripodról csináltuk volna.

Természetesen nem lenne tökéletes okostelefon alkalmazás, ha az elkészített videónkat nem tudnánk azonnal megosztani ismerőseinkkel a Facebookon vagy az Instagrammon.

Egyelőre e szolgáltatást még az iOS rendszert használók élvezhetik. Androidra és Windows phone-ra való fejlesztésről még nincs információnk.

 

 

Várjuk a TE véleményedet is, kipróbáltad már az új fejlesztést? Írd meg kommentbe.

Ha van saját készítésű videód azt is szívesen fogadjuk. Oszd meg itt vagy Facebook oldalunkon.

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template

Ez is érdekelhet:

Mit szólsz hozzá?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 986
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x