Huawei,  Okostelefon

Megjelent: HUAWEI P60 Pro

huawei p60 pro
Huawei P60 PRO

 

Európában is bemutatkoztak a Huawei új csúcskategóriás okoseszközei. A HUAWEI P60 Pro jelenleg a legjobb okostelefon fotózásra a DXOMARK rangsora szerint.

– részlet a sajtóanyagból:

Több új csúcskategóriás terméket hozott az európai piacra a Huawei. A vállalat Münchenben mutatta be új zászlóshajó készülékét, az elsőrangú fotós funkciókkal rendelkező HUAWEI P60 Pro-t, amely a valaha adott legmagasabb pontszámmal vezeti a DXOMARK független tesztlabor okostelefonos kamerákat rangsoroló friss listáját. Továbbá bemutatta az összehajtható okostelefonok új korszakát jelentő HUAWEI Mate X3-at, a HUAWEI WATCH 4 okosóra-sorozat legújabb tagjait, valamint a professzionális és otthoni használatra készített új generációs notebookjait.

A Münchenben bemutatott, legújabb technológiai fejlesztéseket felsorakoztató eszközökkel a Huawei megerősíti vezető szerepét a szórakoztatóelektronikai piacon, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a digitalizációt. A vállalat ennek érdekében jelentős összegeket fektet kutatás-fejlesztésbe, 20 kutatóközpontja van Európában. Tavaly a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatalnál (EPO), összesen több mint 4500 szabadalmat nyújtott be 2022-ben, 27 százalékkal többet, mint az azt megelőző évben.

[wpdiscuz-feedback id=”qeowrhzut3″ question=”Neked mi a véleményed erről? Írd meg.” opened=”1″][/wpdiscuz-feedback]


Hirdetés:

DXOMARK: a P60 Pro a legjobb okostelefon fotózásra

Az Európában most debütáló HUAWEI P60 Pro zászlóshajó okostelefon az optikai rendszerek és az esztétikus kialakítás terén a P-sorozat örökségét viszi tovább. A készüléket továbbfejlesztett optikai rendszerrel, valamint az iparágban elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel. A telefonnal a fényképezés szerelmesei alacsony fényviszonyok között is – például naplementekor vagy sötétedés után –, akár nagyobb távolságból is rendkívül részletgazdag képeket készíthetnek.

A müncheni bemutatóval egyidőben jelentették be, hogy a HUAWEI P60 Pro érte el az eddigi legmagasabb pontszámot a DXOMARK független minőségellenőrző tesztlabor okostelefonkamera-rangsorának történetében. A kimagasló, 156 ponttal rendelkező HUAWEI P60 Pro a piacon jelenleg a legjobb okostelefon fotózásra. A tekintélyes portál nagyra értékelte a készülék technikai és fényképezési képességeit. A HUAWEI P60 Pro-nak nem ez az első elismerése, a készülék a napokban nyerte el a legjobb fotós képességekkel rendelkező okostelefonnak (Best Photo Smartphone) járó elismerést a TIPA World Awards 2023 zsűrijétől.

A kiváló fényképezési élményt szolgáló technológiai áttörésekkel a HUAWEI P-sorozat több mint 15 millió európai felhasználó számára a fényképezési innováció és a kiemelkedő dizájn szinonimája. „A csúcskategóriás, kicsi, mégis nagy teljesítményű Huawei okostelefon kameráknak köszönhetően minden felhasználó profi fotóssá válhat és a legjobb minőségben oszthatja meg fotóit a fontos pillanatokról. Az új HUAWEI P60 Pro a lenyűgöző fényképezési képességeivel ismét professzionális szintre emeli a digitális képalkotást, és újradefiniálja a fényképezés művészetét”, mondta Costin Mocanu, a HUAWEI Next Image Awards 2022 győztese.

Az okostelefon alkotói a természetből merítettek ihletet, amikor elkészítették az iparág első, gyöngyház textúrát idéző dizájnjával rendelkező hátlapját. A Rokokó Gyöngy változatban természetes ásványi gyöngyport alkalmaztak, hogy ragyogó hatást keltsen, és egyedi természetes textúra érzetét nyújtsa. A HUAWEI P60 Pro rendkívül tartós kialakítású, az új Quad-Curve kijelző és a kifejezetten Huawei-specifikus, strapabíró Kunlun üvegpanel szilárddabbá és a telefon leejtéséből eredő sérülésekkel szemben is ellenállóbbá teszi a készüléket.

www.huawei.hu

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük