Hirdetés:
hírek

Profoto vs. Huawei… mi lehet ebből?


Profoto-Huawei együttműködés

 

Mi történik akkor, amikor a svéd precizítás és a kínai fejlődő technológia találkozik egymással? Az biztosan állíthatjuk, hogy valami újnak a kezdete, amire érdemes felfigyelnie a konkurenciának is.

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Profoto C1 és C1 + hordozható mini vaku, és a Huawei (Mate 30 divíziója) kollaborációt kötött, és együtt kívánja bővíteni és elérni a jövő nemzedékét, a mobilfotósokat, hiszen akár szeretjük, akár nem, akár elfogadjuk, vagy mégsem a tény adott, hogy a “mobilfotográfia” térnyerése villámgyors. Lehet ezt szeretni, vagy utálni, de mindenképpen érdemes figyelmet szentelni neki, és talán azon is érdemes lehet elgondolkodni, hogy a jövő már egyre inkább a kicsi, könnyű, mobilis eszközök felé vezet, és ezt mutatja a milcek térnyerése is.

A P30 jelenleg a mobil piac talán egyik legjobb fotózásra is bátran használható telefonja, ami merem állítani az almás telefonokat is felülmúlja, képminőségben biztosan.

Természetesen valahogyan életre kell kellteni a Profoto vakukat is, amit egy appon keresztül lehet majd megtenni, és most kapazkodj meg a program neve: Profoto Camera
Nagyon találó. :J Ez letölthető lesz a Play Áruházból, de az App Storeban ne keresd. 


Hirdetés:

A Profoto célja, hogy a mobilfotósokat még jobban ki tudja szolgálni termékeivel a jövőben, így itt még nincs megállás.

Szerinted mennyire életképes ez az új piaci szegmens?

 

Profoto

Hirdetés:
0
0