Bejelentés,  Canon

Megjelent: Canon PowerShot V10

Canon Powershot v10
Canon Powershot v10

 

A Canon Europe bemutatta a PowerShot V10-et, egy könnyű és egyszerűen kezelhető vlogger fényképezőgépet azok számára, akik szeretnék barátaikat és követőiket magukkal vinni kalandjaikra anélkül, hogy sok felszerelést kellene cipelniük.

Az alig több mint 211 g súlyú és zsebben is kényelmesen elférő PowerShot V10 az életmód- és utazós tartalmak készítőinek kínál egy mindent magába foglaló megoldást. A kiváló minőségű mikrofonnak, a beépített állványnak, a rázkódásmentes 4k UHD filmfelvételnek és a professzionális megjelenésű háttér elmosásának köszönhetően lenyűgöző tartalmak készíthetők a közösség számára.

A robusztus, függőleges váz teljesen új dizájnelem a Canon-nál, mely biztosítja, hogy a tartalomgyártók feltűnésmentesen elvegyülhessenek akár tömegben is. A középre helyezett felvételi gombot a gyors és mozgékony egykezes kameravezérléshez tervezték, így használója soha nem marad le a spontán pillanatokról és az őszinte reakciókról.

Hihetetlen videóminőség, közvetlenül a tenyeredben

A PowerShot V10 nagyméretű, 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel rendelkezik, amely lenyűgöző 4K videóminőséget biztosít, miközben állóképek készítésére is alkalmas1. A filmes hangulat fokozása érdekében az alkotók gyorsan változtathatják a hangulatot a 14 színszűrő effektus bármelyikével és a “Sima bőr” móddal.

A Movie Digital IS üzemmód2 ideális kézből történő videózáshoz, mivel segít elkerülni a kamera rázkódását, és élesebb, tisztább, részletgazdagabb felvételeket kínál.

A különböző közösségimédia platformok széleskörű képességeinek megfelelően a PowerShot V10 mindkét irányban3 képes felvételeket készíteni és akár egy órányi folyamatos videót rögzíteni4. Ezen felül az automatikus vízszintes funkciója segíthet egyenesen tartani a videót, és elkerülni a ferde klipeket5, ezzel is csökkentve a tartalom szerkesztéséhez szükséges időt.

Kiváló minőségű hang, egyértelmű üzenet

A PowerShot V10 tökéletes bármilyen szabadtéri vagy városi környezethez, mivel két nagy, narrációhoz tervezett sztereó mikrofonnal és egy zajcsökkentő mikrofonnal felszerelt. A beépített szélszűrőn felül egy opcionális szélvédő is megvásárolható a fejlett tartozékkészlet6 részeként, tovább javítva a hangminőséget kültéri körülmények között.

Életed minden aspektusának megörökítéséhez tervezve

A függőleges vázban elhelyezett és az egyszerűséget szem előtt tartva tervezett PowerShot V10 szinte teljesen egy kézzel kezelhető. A 2,0 hüvelykes, előlapra fordítható LCD-érintőképernyővel felszerelt fényképezőgép tökéletes az önmagunkról vagy másokról készített felvételek rögzítésére, alkalmas a kézből történő felvételkészítésre, így könnyen megörökíthetsz érzelmeket, és megteremtheted a meghittséget közted és a nézőid között. A beépített állvány lehetőséget ad arra, hogy egyedi tartalmat7 rögzíthess, például gasztro felvételeket vagy olyan népszerű formátumokat, mint a “Készülődj velem”, “Unboxing”, “AMA” vagy listás videók.


Összekapcsol a követőiddel – bárhol is legyél

A PowerShot V10 teljes mértékben kompatibilis a Canon Camera Connect alkalmazással, így könnyedén átviheted videóidat okostelefonra vagy tabletre Wi-Fi-n keresztül. A videós munkafolyamatok kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű a beépített image.canon integrációval az ideiglenes felhőalapú tároláshoz, ahonnan közvetlenül átviheted a tartalmat a kívánt platformra. Az intelligens, intuitív kialakítás HDMI- és USB-portot is tartalmaz a laptopra vagy PC-re történő egyszerű átvitelhez, illetve a webkameraként való használathoz. Azok számára, akik állandóan úton vannak, a készülék USB-C-n keresztül útközben is feltölthető.

Vidd el tartalmaidat a fényképezőgépről egyenesen a nézőidhez a PowerShot V10-ben található egyszerűsített élő közvetítési képességekkel8 – így a YouTube-on és a Facebookon9 történő élő közvetítéshez dedikált menüpontok segítségével élőben streamelhetsz.

 

PowerShot V10 – Főbb jellemzők:

Kompakt és könnyű függőleges kialakítás
Széles látószögű objektív 6,6 mm-es gyújtótávolság (35 mm-es egyenértékű gyújtótávolság 18 mm állóképeknél és 19 mm videó üzemmódban), f/2,8 maximális rekeszértékkel
Videófelvétel 4K UHD felbontásban 29,97/25,00 fps sebességgel és Full HD felbontásban 59,94/50,00 fps sebességgel
Arckövető AF
“Sima bőr” filmfelvételi mód
Nagy sztereó mikrofon
Felfelé dönthető képernyő
Beépített állvány (könnyű dőlésszögbeállítás 30 fokig)
14 színszűrő
JPG állóképfelvétel, a Scene Intelligent Auto funkcióval egyenértékű
Csatlakoztathatóság: Wi-Fi, Bluetooth, Webcam [UVC/UAC]

www.canon.hu

 

Canon Powershot V10 specifikáció

Felbontás 20 MP
Érzékelő 1,0 hüvelyk
Processzor DIGIC X
Kártyafoglalat 1 db SD/SDHC/SDXC és UHS-I
LCD kijelző kb. 460 000 képpontos, 2,0 hüvelykes (3:2 képarányú) színes TFT, folyadékkristályos kijelző
Zár típusa Elektronikusan vezérelt
Zársebesség

Videók: 1/4000–1/8 mp (1/3-os lépésekben)
* A videofelvétel üzemmódjától vagy a képkockasebességtől függően változik.
Állóképek: 1/2000–1,0 mp (1/3-os lépésekben)
* A felvételtől függően változó.

ISO Automatikus ISO-tartomány videókhoz:
– Full HD ISO 125–6400 (1/3-os lépésekben)
– 4K ISO 125–3200 (1/3-os lépésekben)
Manuális ISO-tartomány manuális expozíciójú videókhoz:
– Full HD ISO 125–6400 (1/3-os lépésekben)
– 4K ISO 125–3200 (1/3-os lépésekben)
Automatikus ISO-tartomány állóképek esetén: ISO 125–12800 (1/3-os lépésekben)
Fókuszálás

Kontraszt alapú

Fókuszpontok száma

kb. 100 százalékos függőleges és vízszintes lefedettség

IBIS nincs
Akkumulátor Beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor
Súly csak a váz   211 g

1 15,2 megapixel állóképek készítésekor
2 A Movie Digital IS használata kész filmeket eredményez. A funkció nem kombinálható az automatikus szint, a digitális zoom vagy a „Sima bőr” móddal.
3 Függőlegesen is készíthet felvételeket a fényképezőgép oldalra fordításával. A felhasználók a fényképezőgép menüjén keresztül állíthatják be a lejátszást függőlegesnek. Bármilyen szoftverre vagy közösségi médiára történő átvitelkor a videó ezután automatikusan függőlegesre változik.
4 Maximális felvételi idő filmenként legfeljebb 1 óra. Ha a kamera belső hőmérséklete túl magasra emelkedik, a felvételi idő csökkenhet. A 4K UHD 29.97p kb. 20 percig tartó felvételek készítése hőhatár nélkül lehetséges, ha +23°C-ról indul. A többi üzemmódban nincs hő miatti korlátozás (kivéve a 4K-s „Sima bőr” filmfelvételt, amely 5 percre korlátozódik).
5 A videó kissé vágott, és az Auto Level funkció nem kombinálható a Movie Digital IS, illetve a „Sima bőr” filmmódokkal.
6 A csomagok változhatnak, a szélvédő külön-külön lesz megvásárolható a Canon Store áruházban.
7 A beépített állvány nagy látószögű felvételek esetén -30° és -10° közötti szögben, kis látószögű felvételek esetén pedig 10° és 30° közötti szögben történő beállítást teszi lehetővé.
8 A legjobb eredményekhez stabil Wi-Fi kapcsolat ajánlott egy kevésbé zsúfolt 2,4 GHz-es vezeték nélküli térben, gyors feltöltési sebességgel.
9 Kérjük, vegye figyelembe, hogy bármelyik platform bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja, leállíthatja vagy megszüntetheti szolgáltatását. Kérjük, a legfrissebb követelményekről tájékozódjon az adott platformon. A Canon nem vállal semmilyen garanciát vagy szavatosságot harmadik fél termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban, beleértve az élő közvetítést

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük