Hirdetés:

SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS (Contemporary)

SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS (Contemporary)

Megérkezett a SIGMA legújabb zoomos teleobjektívje, ami a Contemporary családot gazdagítja majd. Ez az objektív egyelőre a milc tulajdonosokat fogja kiszolgálni, azon belül is a SONY E bajonettes vázakat, és természetesen az L bajonetteseket – értelemszerűen a SIGMA FP is ide tartozik.

Ez a modell tökéletes képminőséget biztosít, és a teljes képkockán ígérik a tűéles képet. Maga a gyár is a SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN ART változattal hasonlítja ösze, amit sokan jól ismernek – mi is kipróbáltuk az FP tesztelése közben, és valóban csak jókat lehet róla írni. A 100-400 mm tökéletes zoomátfogást biztosít természetfotósoknak, vagy sportfotósoknak egyaránt. A nem kívánatos becsillanást, CA-t és torzítást megakadályozván 22 lencse, 16 csoportra osztva teremti meg a tökéletes fotók elkészítésének alapjait.

Méretéhez képest a súlya sem vészes L-bajonettnél 1135 g/ SONY E bajonettnél 1140g. Ehhez ugye még hozzájön a váz, de milcek révén többnyire 2 kg alatt megússzuk, de azért mindenképp jó, ha van nálad egy monopod.


Hirdetés:
Hirdetés:


A szupergyors AF garantálja, hogy mozgó témád is a fókusban marad, ezt a következő videó is tanusítja – bár itt a modell szeme van a fókuszban. 🙂

 

> Mintaképeket itt tudsz megnézni <


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: