hírek

Phase One XT bemutatónap

Phase One XT

A Tripont 2019. október 11-én a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) új campusára hívta a fotósokat, a szakújságírókat és természetesen a MOME média szakos és más érdeklődő diákjait, hogy bemutassa az XT-t.

Az auditóriumban megrendezett nagyszerű Phase One XT prezentáció után, a kíváncsi érdeklődők megtekinthették és ki is próbálhatták élesben, hogyan is működik ez az egyedi kamerarendszer.
A Mome Two -2. szinten. a fotóstúdióban pedig workshop keretein belül a vendégek megtapasztalhatták   a Phase One XF kamerával való fotózás élményét és emellett kipróbálhatták a Phase One iXG funkciót is. A digitalizáló rendszerrel nemcsak különböző formátumú filmekről, hanem reflektív anyagokról, például dagerrotípiákról is lehetett hatalmas felbontású és színmélységű reprodukciót készíteni. A Phase One iXG reprodukciós digitalizáló géppel bemutatásra került a digitalizáció olyan formája, ami mindvégig a valódi színhűségről és részletgazdagságról tanúskodik. A hardverek teljes integrációja a testreszabott Capture One Cultural Heritage szoftverbe hatékony szakmai munkafolyamatot és precíz eredményeket ad.


Hirdetés:

A délutáni kiscsoportos mini bemutatók után, mivel az időjárás is kedvező volt, a csodálatos napsütéses őszi fényekben még látványosabb volt az XT kamera kiváló színvisszaadása és az elkészült képek hihetetlen részletgazdagsága.

Tripont