Hirdetés:

Kompakt és professzionális fényképezőgép, televízió, házimozi-erősítő és táblagép kategóriában is Sony terméket ítélt legjobbnak a képalkotás és szórakoztatóelektronikai szaklapok legnagyobb európai szövetsége.

A 2012‒2013-as évben szintén öt kategóriában díjazták a vállalat termékeit, akkor az év SLR, kompakt és utazó-fényképezőgépe, valamint 3D-s tévéje és felső kategóriás házimozija is Sony termék lett. A vállalat sikersorozata idén is folytatódott, a European Imaging and Sound Association (EISA) ismét elismerte a Sony innovációs szerepét a piacon.

A fotós kategóriát tekintve a Sony  megkapta az év európai professzionális fényképezőgépe: Sony SLT-A99, és az év európai kompakt fényképezőgépe: Sony DSC-HX50/Sony HX50V díjat is.

Az év európai professzionális fényképezőgépe: Sony SLT-A99

Hirdetés:


Sony SLT A99
Sony SLT A99

A Sony első full frame féligáteresztő tükrös fényképezőgépe, amely kettős autofókusszal rendelkezik. A kategória zászlóshajója a képalkotás kiemelkedő minőségét a 24,3 megapixeles Exmor CMOS szenzorral és a BIONZ képfeldolgozó processzorral garantálja. Az A99 másodpercenként hat teljes felbontású képet készít, a zajcsökkentő algoritmusának köszönhetően pedig részletgazdag 14 bites tömörítetlen (RAW) képek előállítására alkalmas. A készülék a mozgóképek rögzítésében is professzionális, a Full-Time Continuous AF Movie móddal lehetővé válik, hogy a fókusz folyamatosan kövesse a mozgó tárgyakat. Az egyedülálló belsőt elegáns magnéziumötvözetből készült gépborítás teszi még különlegesebbé, amelybe XGA OLED Tru-Finder kereső és egy több irányba mozgatható LCD hátoldali kijelző került.


Hirdetés:

Az év európai kompakt fényképezőgépe: Sony DSC-HX50/HX50V

Sony HX50V
Sony HX50V

A szintén EISA-győztes HX5, HX9 és HX20 készülékek sikereit követő HX50 a világ legkisebb 30-szoros optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe.* A HX sorozat legújabb modellje kimagasló minőségű képek készítésére ad lehetőséget az Exmor R CMOS szenzorral, a 20,4 megapixeles felbontással és a BIONZ processzorral. A továbbfejlesztett képstabilizátornak köszönhetően a gép kétszer stabilabb a korábbi verzióknál, ráadásul az autofókusz is több mint kétszeresére gyorsult. A HX50 zsebkameraként is tökéletesen megállja a helyét, full HD (1080p AVCHD) felvételek készítését is lehetővé teszi. A beépített Wi-Fi segítségével az elkészült fényképek és videók akár néhány gombnyomással azonnal megoszthatók a barátokkal.


 

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

* A Sony felmérése alapján, 2013. áprilisában a 30x-os vagy annál nagyobb optikai zoommal rendelkező digitális fényképezőgépek között.

PS:PRovocative PR-ügynökség


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x