Hirdetés:
hírek

Két Tamron objektív EISA díjas lett

A 2013-as EISA díjátadón két nagy fényerejű Tamron objektív is kapott elismerést.

Az új nagy teljesítményű makro optika, a Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1 az  “European Lens 2013-2014” díjban részesült, míg a legkompaktabb nagy fényerejű teleobjektív a Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD az  “European Zoom Lens 2013-2014” elismerést tudhatja magáénak. 

Az EISA ( European Imaging and Sound Association ) zsűrije következők szerint nyilatkozott az objektívekről:

Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1:

Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro
Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro

Már teljesen nyitott rekesz mellett is borotvaéles a Tamron SP 90 mm F2.8 Di VC USD Macro 1:1 objektív, amely egyike a legjobb, jelenleg kapható makró objektíveknek. Még a legendás, azonos gyújtótávolságú elődmodellt is kényelmesen felülmúlja. Nem csak optikai minőségével lenyűgöző, hanem használhatóságával is. A termék nedvességálló, rendelkezik beépített képstabilizátorral, ultrahangos (USD) motoros AF rendszere gyors és szinte teljesen hangtalan működésű. A Vibration Compensation (VC – azaz képstabilizátor) rendszernek hála akár 4 FÉ előnnyel számolhat a fotós, így kivédhetőek a bemozdult felvételek. A teljesítményéhez és a funkciókhoz mért rendkívül kedvező árával, ez az objektív nagyszerű választás olyan fotósoknak, akiket a makró vagy portréfotózás érdekel.

Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD:

Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD
Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD

Ez a nagy fényerejű, f/2.8-as telezoom objektív teljes képmezős dSLR fényképezőgépekhez készült; képminősége nagyon jó, felbontása feltűnően egyenletes. A VC (Vibration Compensation) képstabilizátora hatékonyan véd a bemozdulások ellen (Canon és NIKON végű változatok). A bajonett körüli időjárásvédelem (gumigyűrű) végett ez az objektív nagyszerűen alkalmas a kültéri fotózáshoz és az ultrahangos (USD) élességállító motor gyors, csendes fókuszálást tesz lehetővé. Összességében nézve a Tamron SP 70-200 mm F2.8 Di VC USD versenyképes a legjobb 70-200 mm-es f/2.8-as, más gyártóktól származó lencserendszerekkel, ráadásul kedvezőbb árának köszönhetően kitűnő választás.

 Computer Emporium Kft.

Hirdetés:
0
0

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük