Bejelentés,  Tamron

Megjelent: Tamron 20-40mm F2.8

Tamron 20 40mm f2.8
Tamron 20 40mm f2.8

Ez az új objektív a legkompaktabb és a legkönnyebb szerkezetű jelenleg a kategóriájában. Ezen kívül új videós lehetőségeket nyit meg használójának.

A 20-40mm F2.8, a TAMRON legújabb innovációja, egy páratlanul új, kiváló fényerejű, szabványos zoomobjektív, amely könnyen hordozható, mind állóképek, mind videók esetén. A Sony E-mount full-frame tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezett objektív, ami olyan szellemiségben készült, hogy mindennapi használatra is ideális legyen. Az ultraszéles látószög 20 mm-től kezdve a normál fókusztartományban 40 mm-ig terjedő tartományban a legkisebb és legkönnyebb a kategóriájában.

A 20-40mm F/2.8 gyönyörű teljesítményt nyújt a teljes zoomtartományban, és kiválóan alkalmas állóképek, valamint vlogok és egyéb videós tartalmak készítéséhez is. Az objektív a TAMRON VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive), a lineáris motoros fókuszmechanizmust használó AF-meghajtó rendszert tartalmazza. A VXD kiváló csendességgel és agilis teljesítménnyel büszkélkedhet, és nagy sebességű és nagy pontosságú autó fókuszt ér el. A mindössze 0,17 m-es MOD, azaz a Minimális tárgytávolság funkció, és a nagylátószögű objektív 1:3,8-as maximális nagyítási arányával az objektív kivételes közeli fényképezési képességet biztosít. Ezen kívül még a nagylátószögű makrófotózás kiegészítő módját is kínálja.

A TAMRON 20-40mm F2.8 Di III VXD főbb jellemzői
Kiemelt tulajdonságai közé sorolható az F2,8 rekeszértékkel rendelkezik, kompakt méret és rendkívül sokoldalú 20-40 mm-es zoomtartomány.
A 20-40mm F2.8 a TAMRON abból az indíttatásból került a tervezőasztalra, hogy egy új és innovatív, zoomobjektív megalkotására kerüljön sor. Ennek a fő célja, hogy kompakt méretű, könnyen hordozható objektívvel bővüljön a TAMRON objektívek sokszínű arzenálja.
Nem csak lenyűgöző zoomtartományával és fényerő értékével, hanem mindössze 86,5 mm-es és 365 g-os tömegével is egyedülálló a kategóriájában. A leghosszabb zoom távolság 40 mm-es, normál fókusztartományt kínál, ami praktikus a mindennapi fényképezéshez, portrékhoz és ételfotókhoz. Míg a 20 mm-es gyújtótávolság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fotózás széles skáláját élvezhessék, beleértve a lenyűgöző és erőteljes természeti tájképeket. Ezekhez ugyan is szükség van az egyedülálló ultraszéles látószögű perspektívára, amit nem lehet olyan könnyen kifejezni egy 24 mm-nél kezdődő, gyors rekeszértékű, standard zoomobjektívvel.

Videók, vlogok és egyéb online tartalmak
A kompakt és könnyű 20-40mm F2.8 kiváló kezelhetőséget kínál, amely még akkor is jól hozza a várt minőséget, ha olyan tartozékok vannak rácsatlakoztatva, mint a kamerafogantyú, vagy a gimbal stabilizátor. Ezzel az objektívvel nem maradsz le egyetlen felvételről sem, az utcai videózástól kezdve, az utazás közbeni tájképeken át, a széles hátteret is tartalmazó szelfikig mindent megörökíthetsz vele.

További tulajdonságok:
– Magas képminőség kompakt és könnyű testben
– A TAMRON VXD lineáris motorja a magas szintű AF sebesség és pontosság érdekében
– Széleskörű makrófelvételek készítése: MOD 0,17 m, és 1:3,8 maximális nagyítási arány a nagylátószögben
– Gyors nagyítás (a zoomgyűrű forgási íve mindössze 65°)
– TAMRON Lens UtilityTM szoftver a fókuszgyűrű funkció beállításához és firmware frissítésekhez.
– Új kialakítás, jobb textúrával és karcállósággal
– 67 mm-es szűrőméret, amely megegyezik a legtöbb más TAMRON objektívvel a tükör nélküli fényképezőgépekhez
– Felhasználóbarát jellemzők (nedvességálló konstrukció és fluor bevonat)
– Kompatibilis számos fényképezőgép-specifikus funkcióval, beleértve a gyors hibrid AF-et és az Eye AF-et is.

 

Tamron 20-40mm F2.8

Gyújtótávolság 20-40 mm
Maximum rekesz F2.8
Blendék nincs adat
Kiosztás nincs adat
Közelpont  17 cm
Betekintési szög nincs adat
Filter méret 67 mm
Érzékelő rajzolat Full-frame
Élességállítás automatikus
Súly 365 g
bajonett Sony E

 

www.tamron.hu

Hirdetés:

Írd meg a véleményedet

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük