Oszd meg barátaiddal:

Megérkezett a Loupedeck CT

Megérkezett a Loupedeck CT, ami új korszakot jelenthet a képfeldolgozás, a videószerkesztés, vagy akár a zeneszerkesztés területén.

A Loupedeck kontrollerek már hosszú évek óta segítik elsősorban a fotósok munkáját az utómunkában. Eddig főként a Lightroomal és kis akadozásokkal ugyan, de a Capture One programmal volt használható, de a most bejelentett modell utat tör magának és – szerencsénkre – már több, javarészt Adobe programmal kompatibilis. Ennek köszönhetően ezen “dobozos kütyü” segítségével könnyebb az ugrálás például az Adobe Lightroom és Photoshop között, de ezek mellett tökéletesen aplikálható az Adobe Premier Pro, Final Cut Pro, Adobe Illustrator, és az Ableton Live programokba egyaránt, így videósok és zenészek hű társa is lehet.

Kinézetre teljesen megfelel a XXI. század kreatív vénával megáldott digitális művészek extra magas igényeinek. :O Nagyban szakított az előző modellekben már megszokott csak poti / gomb kombinációval. Ebben is vannak ugyan, de láthatóan és érezhetően nagyobb hangsúlyt kapott a digitális kijelző, amibe beleprogramozták az adott program különféle gyorsgombjait. Természetesen itt is vannak külön, saját magunk által definiálható gombocskák, illetve van egy saját programja is, ahol magunk ízlésére alakíthatjuk a gépezetet, szóval minden testre szabható. Szép, designos, modern.

… és mennyi az ára, hát valahol 80.000 Ft körül lesz.

Te mit gondolsz a Loupedeck CT kontrollerről? Írd meg komentben.

Hirdetés:
Hirdetés:
imedia
Híreinket szemlézi
abplusz
Tárhelyszolgáltatónk

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Hirdetés:
Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 987
  • 96
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.