Hirdetés:

Canon Irista

Egyszer minden jó dolog véget ér. Nincs ez másképp most a Canon felhőszolgáltatásával, az Irista-val sem. A cég váratlanul bejelentette, hogy jövőre megszünteti ezt, ami számunkra – is – elég megdöbbentő volt, hiszen egy kívülről jónak tűnő, és egyben lévő szolgáltatást miért állít le egy cég hirtelen. A válasz a sajtóközleményben olvasható.

Sajtóbejelentés:

A Canon EMEA bejelentette, hogy 2020 január 31. hatállyal bezárja az Irista felhőtárhely szolgáltatását.


Hirdetés:
Hirdetés:


A Canon EMEA stratégiát változtat és a felhőszolgáltatások helyett a fényképezőgépek képalkotó technológiájának fejlesztésére koncentrálva inkább azok konnektivitására fókuszál, mint a Canon image Gateway és a Canon Camera Connect.

Hirdetés

Pragerfoto - kreatív fotózás Budapesten

Kreatív portréfotók rólad szabadtéren, vagy stúdióban / fotóoktatás kezdőknek egyénileg, vagy kis csoportban, jó hangulatban. Kérj személyre szabott ajánlatot. 

A Canon EMEA így új együttműködéseket építhet az ügyfelekkel már kapcsolatban álló szolgáltatókkal. Az Irista eddigi felhasználói ennek eredményeként 2 hónapra szóló tagságot kapnak ajándékba az Adobe Lightroom (1TB) szolgáltatásra. A felhasználók részletes tájékoztatást kapnak, hogyan tudják lementeni az Iristán tárolt képeiket a szolgáltatás befejezése előtt. Az egyszerű folyamatról az Irista honlapja is tájékoztat. A 2020 január 31. bezárással az addigi ügyfél adatok is törlésre kerülnek.

www.canon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet: