Hirdetés:

Két új Nikon Coolpix modell érkezik

Nikon Coolpix B600

A Nikon örömmel mutatja be két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. Ezek a könnyű és egyszerűen használható kompakt fényképezőgépek éles képeket biztosítanak, a távoli témáktól a városi utcákig, a nagy látószögtől a szupertelefotós beállításig – még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

COOLPIX A1000 35x optikai zoommal, új, beépített elektronikus keresővel és RAW képrögzítési képességgel rendelkezik. Kiváló útitárs. Ezzel a fényképezőgéppel könnyedén válthat a hangulatos nagy látószögről a részletgazdagszupertelefotós felvételekre. 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, a dönthető érintőképernyős kijelzőjével pedig könnyedén, érdekes szögekből készítheti el felvételeit.

COOLPIX B600 fényképezőgép 60x optikai zoommal, nagy méretű monitorral és masszív markolattal van ellátva. Akár családi kirándulásra indul a parkba, akár városlátogatásra készül, ez a fényképezőgép sokoldalúan alkalmazható. Full HD videók készítésére képes sztereó hanggal. A fényképezőgép beépített kreatív módjainak sokaságával egyszerűen láthatja el művészi effektusokkal fényképeit vagy videóit.

Hirdetés:


Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Ez a két fényképezőgépünk fantasztikus választás a kreatív oldalukat felfedezni kívánó felhasználók számára. A nagy látószögtől a szupertelefotó zoomig terjedő tartománynak köszönhetően a felhasználók szinte bármilyen témát szabadon fényképezhetnek. A Nikon 16 MP-es, hátsó megvilágítású CMOS érzékelője és a rázkódáscsökkentés kiváló eredményeket biztosít gyenge megvilágítás esetén is. A SnapBridge segítségével könnyen megoszthatók a legjobb felvételek, vagy az okos eszközök távvezérlőként is használhatók.”¹

Nikon Coolpix A1000

 

A COOLPIX A1000 fő tulajdonságai

NIKKOR 35x optikai zoomobjektív. 24–840 mm-es gyújtótávolság.² A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 1680 mm-re kiterjeszthető.³
4K videofelvételek. Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD 30p videofelvételeket vagy Full HD felvételeket akár 60 kép/mp sebességgel.
Nagy méretű elektronikus kereső. Nagy kontrasztú, tisztán látható, 1 160 000 képpontos elektronikus kereső (EVF).
Dönthető érintőképernyő. A nagy fényerejű, 3 hüvelykes, 1 036 000 képpontos felbontású LCD-monitor szinte bármilyen irányba dönthető.
Könnyed zoomvezérlés. Az oldalsó zoomvezérlőnek és a zoom-visszaállító gombnak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen beállíthatja a zoomot.
RAW-támogatás. A felhasználók menthetik, majd feldolgozó- és szerkesztőprogramokba exportálhatják a tömörítetlen képfájlokat.


Hirdetés:

Ára a hazai boltokban 150.000 Ft körül lesz.

Ez is érdekelhet:  Megvan a CAPA-Nagydíj nyertese

************

A COOLPIX B600 fő tulajdonságai

NIKKOR 60x optikai zoom objektív. 24–1440 mm-es gyújtótávolság.² A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 2880 mm-re kiterjeszthető.³
Full HD videók. Egyszerűen csak nyomja meg a külön videó gombot Full HD (1080p/30p) videó rögzítéséhez sztereó hanggal.
Nagy méretű monitor. 3 hüvelykes, 921 000 képpontos LCD-monitor állítható fényerővel. Tükröződésgátló bevonattal ellátva.
Gyors automatikus élességállítás. A Célkereső AF gondoskodik a témák élességének villámgyors beállításáról még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
Műalkotások könnyedén. Kreatív módok fotókhoz és videókhoz. A Makró móddal nagyszerű felvételeket készíthet apró csodákról.

Ára a hazai boltokban 120.000 Ft körül lesz.

www.nikon.hu


Megjegyzések

¹ A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okos eszközre telepíteni kell a Nikon SnapBridge alkalmazást.
² 35 mm-es formátumban kifejezett egyenérték.
³ A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.
 

Oszd meg barátaiddal:

Híreinket szemlézi:
imedia
Tárhelyszolgáltatónk:
abplusz

Te váltanál DSRL-ről - Milc vázra, a tükrös objektív parkoddal?

Edit Template
Hírlevél feliratkozás:
Ez van:
  • 948
  • 130
Copyright @ FotosHirek.hu / 2011-2023.
0
Írd meg a saját véleményedet.x