Hirdetés:

Ahogy arról korábbi cikkünkben írtunk nemrégiben frissítést adott ki a Nikon, Z milc vázaihoz. Ez többniyre az AF rendszert érinti. Most azonban kiderült az is, hogy gond van egyes vázaknál a VR (vagyis rázkódáscsökkentő) funkciójával. Aggodalomra semmi ok, minden tulajdonos gyorsan ellenőrizni tudja, hogy a saját gépe érintett e a hibában.

Sajtóközlemény:

Hirdetés:


Tudomásunkra jutott, hogy egyes Z 7 és Z 6 tükör nélküli fényképezőgépek beépített rázkódáscsökkentési (VR) funkciója nem nyújt maximális teljesítményt. Az érintett fényképezőgépeket díjmentesen javítjuk.

Az érintett termékek azonosítása
Ha ellenőrizni szeretné, hogy az ön fényképezőgépét is érinti-e a probléma, akkor kattintson alább az Érintett termékek sorozatszámai lehetőségre, majd adja meg Z 7 vagy Z 6 fényképezőgépének sorozatszámát az útmutatás szerint.
Rendszerünk ellenőrzi, hogy a megadott sorozatszám megtalálható-e az érintett termékek sorozatszámai között. Ha az Ön fényképezőgépe is érintett, akkor megjelenik a javítás igénylésével kapcsolatos útmutatás. Ha az Ön fényképezőgépét nem érinti a probléma, akkor a javítása nem szükséges, ezért használja bátran, nem kell ezzel a problémával foglalkoznia.

>Az érintett Z7 fényképezőgépek sorozatszámai
>Az érintett Z6 fényképezőgépek sorozatszámai


Hirdetés:

 

A sorozatszám megkereséséhez nyissa ki a fényképezőgép monitorát. A sorozatszám az a hétjegyű szám, amely a fenti képen piros keretben látható, a fényképezőgép vázára ragasztott címkén olvasható (a kép a Z 6 fényképezőgépen szemlélteti címke helyét).

Megoldás
Ha az Ön Nikon Z 7 vagy Z 6 fényképezőgépét is érinti a probléma, akkor vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi Nikon szervizközponttal. A központ a hiba kiküszöbölése érdekében javításra beveszi a gépet, bevizsgálja, és megfelelően átállítja vagy kicseréli a szükséges alkatrészeket. A javítás ingyenes – még akkor is, ha a fényképezőgép jótállása már lejárt, vagy az adott régióban nem érvényes.

Javítás kérése
Kérjük, hogy a problémával kapcsolatban forduljon a legközelebbi Nikon szervizközponthoz.

Szíves elnézését kérjük az esetlegesen okozott kellemetlenségért.
A Nikon továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben megelőzze az ehhez hasonló problémákat.

Ezúton is köszönjük, hogy Nikon fényképezőgépet választott a fotózási elképzeléseinek megvalósításához.

www.nikon.hu


Hírlevél feliratkozás

... hogy ne maradj le semmiről!

Ez is érdekelhet:

Feliratkozás kommentre
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Szövegbeni visszajelzések
Összes komment megnézése
0
Írd meg a saját véleményedet.x